به گزارش هنرآنلاین، نمایش "دیوان تئاترال" به نویسندگی "محمود استادمحمد" و کارگردانی "روزبه حسینی" شب گذشته-دوشنبه 6 دی ماه- با روشن نمودن چراغ نمایش توسط رؤیا نونهالی اجراهای خود را آغاز کرد.

نمایش "دیوان تئاترال" در حالی شب گذشته اجراهای خود را آغاز کرد که پیش از آغاز نمایش "رؤیا نونهالی" چراغ این نمایش را روشن کرد و با ابراز خشنودی از حضور در چنین محفلی گفت: از اینکه جوانانی چون روزبه حسینی برای روشن ماندن چراغ دنیای نمایش می‌کوشند به نوبه‌ی خودم سپاسگذاری می‌کنم.

"روزبه حسینی" نیز ضمن تشکر از نگاه ویژه‌ی مدیریت تماشاخانه سنگلج به نمایش ایرانی گفت: "دیوان تئاترال" نوشته‌ی محمود استادمحمد یکی از زیباترین متون نمایشی ایرانی است که اجرای امروز آن توسط ما حاصل یک تفکر گروهی است و در این میان از نقش طراحان این اثر خصوصن پریندخت عابدین نژاد در مقام طراح لباس نمی‌توان گذشت.

در میان تماشاگران اجرای آغازین نمایش دیوان تئاترال هنرمندان همچون محمد ساربان صادق توکلی مجید قناد علی برجی و ... نیز حضور داشتند.

نمایش موزیکال "دیوان تئاترال" به نویسندگی "محمود استادمحمد" و کارگردانی "روزبه حسینی" با رویکردی مدرن و در فصل جدید اجراهای تماشاخانه سنگلج هر روز به جز شنبه‌ها در ساعت 18:30 به روی صحنه می‌رود.

مسافران بوشهری با "اگر شبی از شبهای تهران مسافری" به مولوی آمدند

 شب گذ شته نمایش "اگر شبی از شبهای تهران مسافری" افتتاح شد.

در مراسم آغازین اجرای این نمایش که محصول دانشگاه آزاد واحد بوشهر است، رئیس مرکز تئاتر مولوی گفت: هرچند تولیت تئاتر مولوی با دانشگاه تهران است و عموم هنرمندان و مخاطبین در این مجموعه از تهران به اینجا می‌آیند، اما سبقه هنری و فرا دانشگاهی این مجموعه، مأموریت ما را در انتخاب و حمایت از آثار، محدود به تهران نمی‌کند.

حریری افزود: همانطور که در بدنه‌ی تئاتر حرفه ای تعداد قابل توجهی از هنرمندان مطرح و توانا از سایر شهرهای کشور شروع بکار کرده‌اند و غیر تهرانی‌اند امروز نیز افراد خلاق و مستعد زیادی در اقصی نقاط کشور به صورت آکادمیک و حرفه ای به تولیدات نمایشی مشغول‌اند که بر خود فرض می دانیم تا در حد مقدورات و توانمان در خدمت ایشان باشیم.اما از طرفی مدیران و سیاستگذاران کلان فرهنگی می‌بایست نسبت به توسعه امکانات سخت افزاری اهتمام دوچندانی داشته باشند تا هنرمندان شهرستانی بخصوص جوانان تحقق ایده‌ها و آرزوهایشان را صرفاً در  مراکز و سالن‌های تهران جستجو نکنند. 

وی به شرایط جوی سخت بوشهر اشاره کرد و افزود: نمایش اگر شبی از شبهای تهران مسافری به کارگردانی جواد صداقت و الهام ابنی با مشقت و سختکوشی تمرین شده و من شاهد استقبال بسیار خوب مردمان بوشهر از این نمایش بوده‌ام و افتخار می‌کنم که امروز میزبان این نمایش دانشگاهی هستیم.

در ادامه این مراسم؛ آرش دادگر، کارگردان و مدرس دانشگاه گفت: خیلی خوشحالم که گروهی که با تمام کمبودها در شرایط عجیب یک اثر هنری را خلق می‌کند، اجرا در تهران را مثل رؤیا نبیند و تسهیلات ارائه‌ی دست رنج اش در پایتخت و برای عموم میسر باشد.

دادگر با قدردانی از نگاه مجموعه‌ی مولوی بدلیل حمایت سراسری اش از تئاتر دانشگاهی اضافه کرد: تئاتر برای همه در حد یک شعار باقی مانده و رسیدگی به شهرستان‌ها با این حجم توانایی که در هنرمندان می‌بینیم یک شوخی است.

این کارگردان تئاتر به وجود سلایق و فرم‌های متفاوت تئاتری در شهرهای کشور پرداخت و گفت: حضور گروه‌های غیر تهرانی و اجرای آثارشان در تهران به تعامل و گفتمان هنری می‌انجامد و طبعاً سود این گوناگونی به همگان خواهد رسید.

وی با اشاره به ویژگی‌های هنری جواد صداقت اظهار داشت:جهان رؤیا در آثار صداقت موج میزند. جهانی که آمیخته با فرهنگ غنی جنوب صحنه‌هایی ماندگار را برای مخاطب به یادگار می‌گذارد. 

جواد صداقت کارگردان نمایش "اگر شبی از شبهای تهران مسافری" با إبراز خوشحالی از تحقق اجرای نمایش اش در تهران گفت: مولوی یک سالن خاطره انگیز و نور چشم تئاتر کشور است و من و عوامل نمایشم بی نهایت قدردان و  خوشحالیم که نمایش مان را اینجا اجرا می‌کنیم و از این بابت از شورای هنری تالار مولوی و آقای حریری سپاسگزاریم.

صداقت با تشکر از یکی از اعضای شورای شهر بوشهر گفت: اگر کسی شخصاً دلش به حال نمایش ما نمی‌سوخت، امکان سفر و اجرای ما میسر نبود و این وضعیت شهری است که من در آن به عنوان معلم دانشگاه رشته‌ی تئاتر تدریس می‌کنم.

وی با اشاره به حضور آرش دادگر اظهار داشت: خوشحالی گروه ما امروز دوچندان است چرا که یکی از بهترین کارگردان‌های تئاتر ایران امروز برای افتتاح نمایش ما آمده است.

در پایان این مراسم؛ به رسم یادبود شال نمادین مرکز تئاتر مولوی توسط آرش دادگر به کارگردانان مشترک نمایش اگر شبی از شبهای تهران مسافری، جواد صداقت و الهام ابنی اهداء شد.

این نمایش هر روز ساعت ١٧ با مدت زمان ٦٥ دقیقه در سالن کوچک تئاتر مولوی به صحنه می‌رود.