به گزارش خبرنگار هنرآنلاین، این کارگاه با محوریت، دو موضوع سمبولیسم عرفانی در هنر اسلامی و خلق یک نگاره به صورت بداهه برگزار می شود.

کارگاه هنر های اسلامی با حضور استاد جلیل جوکار و بحث پیرامون مسائل مطرح شده برگزار می شود.

بنابراین گزارش، کارگاه پنجشنبه بیست و ششم اردیبهشت ماه در ساختمان اندیشه سالن استاد مطهری از ساعت 12 تا 4 بعدظهر در دو بخش برگزار می شود.

علاقمندان به شرکت در این مراسم می توانند به وبلاگ www.honarpnu.blogfa.com مراجعه و یا با شماره 09364419001 تماس حاصل نمایند.

لازم ذکر است، استاد جلیل جوکار، کارشناسی ارشد در رشته صنایع رنگ است که سالهاست در زمینه نقاشی و نگارگری فعالیت دارد. جوکار در زمینه رنگ‌سازی، نگارگری، تذهیب و گل و مرغ در مدارس و دانشگاه‌های هنری تدریس می‌کند و نمایشگاه متعددی در داخل و خارج از کشور برگزار کرده است.

عضویت در کمیته آزمون‌سازی فنی و حرفه‌ای کشور در رشته نگارگری و فرش، عضویت در جامعه مخترعین و مبتکرین ایران، عضویت شورای دبیران دومین جشنواره تجسمی فجر از سوابق جوکار است.

انتهای پیام/