به گزارش هنرآنلاین، آیین وداع با احمد پژمان صبح روز جمعه، چهارم‌ مهرماه یکهزار و چهارصد و چهار، ساعت ۱۰:۳۰ صبح در تالار وحدت برگزار و سپس پیکر وی تشییع می‌شود.

بنابر هماهنگی و تلاش خانواده پژمان و جمعی از هنرمندان موسیقی و مردم و شورای شهر لار، پیکر احمد پژمان پس از بازگشت به ایران، صبح روز جمعه در مقابل تالار وحدت تشییع می‌شود.

در این برنامه، پیکر هنرمند برای آخرین دیدار و همراهی و بدرود، در کنار جمع هنرمندان موسیقی، خانواده و دوستان و دوستداران وی قرار می‌گیرد. در آیین تشییع پیکر و وداع با احمد پژمان، قطعه‌ای از ساخته‌های وی توسط یک ارکستر خواهند شد.

پیکر احمد پژمان پس از تشییع از مقابل تالار وحدت، برای خاکسپاری به شهر لار منتقل می‌شود و صبح روز شنبه، پنجم مهرماه با حضور هنرمندان موسیقی و مردم شریف لار، به خاک زادگاه احمد پژمان باز می‌گردد.

انتهای پیام