سرویس فرهنگ و ادبیات هنرآنلاین: در ادامه‌ پرونده‌های موضوعی ماهنامه‌ داستان، شماره‌ دی‌ماه این مجله با موضوع آشپزی و غذا فراهم آمده است. در بخش "درباره زندگی" علی خدایی، جواد رسولی، لیلا نصیری‌ها، عالیه عطایی و... هرکدام از غذا وآشپزی بسته به جغرافیایی که تجربه کرده‌اند نوشته‌اند. از مطالب خواندنی این بخش روایت علا پیشرو، آشپز بین‌المللی، است که با یادآوری یکی از خاطرات پخت‌وپزش در سوئیس، از تاثیر مکتب آشپزی ایرانی می‌گوید. در بخش "داستان" نیز اصغر عبداللهی، آرش صادق‌بیگی، رابرت لنون و لارا واپنیار از جمله نویسندگانی هستند که این موضوع را زمینه‌ی داستان‌هایشان قرار داده‌اند. روایت‌های داستانی این شماره نیز با دو مطلب از قرن گذشته، نگاهی درگذر و اجمالی به آشپزی ایرانی دارد.

مطالب بخش روایت‌های مستند هم حال و هوای غذا و باهم‌نشینی دارند. "از این سر تا اون سر" روایت‌های خوانندگان ازناهار روز جمعه است و "منوباز" ‌‌‌‌خاطرات پنجاه‌سال کار یک پیشخدمت در یکی از قدیمی‌ترین رستوران‌های تهران.

داستان‌ها و روایت‌هایی از کامبیز درم‌بخش، واحد خاکدان، اسدالله امرایی، فیروزه گلسرخی، سلمان باهنر، مریم منوچهری، علی غبیشاوی، محمدرضا زمانی، نائویا شیگا، جولیا چایلد، آدام گاپنیک، تام جوناد، ونسا گبی، دیوید فاستر والاس و... از دیگر مطالب این شماره است. هشتادمین شماره‌یماهنامه‌ی داستان همشهری در 278 صفحه باقیمت 8000 تومان از اواخر آذرماه درروزنامه‌فروشی‌ها وکتابفروشی‌های معتبرسراسرکشوردردسترس مخاطبان است.

PDF-JELD-NAHEE-84-1