به‌ گزارش هنرآنلاین، این کارگاه در ادامه‌ی برنامه‌های آموزشی - پژوهشی مدرسه ملی سینمای ایران با عنوان "آموزش دکوپاژ در فضای باز و بسته" با حضور خسرو سینایی در محل مدرسه برگزار خواهد شد.

علاقه‌‏مندان به حضور در کارگاه "آموزش دکوپاژ در فضای باز و بسته" خسرو سینایی برای ثبت‌نام و شرکت در مرحله گزینش، تا ۲۲ آبان‌ماه ۱۳۹۴ فرصت دارند رزومه خود را به آدرس info@mmciran.com ارسال کنند.

طبق اعلام،‌ رزومه باید با فرمت PDF شاملِ اطلاعات شناسنامه‏‌ای، وضعیت تحصیلی، تمام سوابقِ حرفه‏‌ای در عرصه سینما، میزان آشنایی با زبان انگلیسی و شماره تماس باشد.

این کارگاه یک جلسه در هر ماه است و طول دوره مطابق با نظر استاد دوره (خسرو سینایی) تعیین خواهد شد. این دوره برای علاقه‌مندان به‌شرط قبولی در آزمون ورودی رایگان است.

خسرو سینایی فارغ‌التحصیل کارگردانی و فیلم‌نامه‌نویسی از آکادمی هنرهای نمایشی و رشته تئوری موسیقی از کنسرواتوار وین است. او از سال ۱۳۴۶ فعالیت حرفه‌یی‌اش را در عرصه فرهنگ و هنر آغاز کرد و سال ۱۳۵۸ با کارگردانی فیلم "زنده باد" به سینما وارد شد. جزیره رنگین، کویر خون، مثل یک قصه، گفت‌وگو با سایه، فرش، اسب، ترکمن، عروس آتش، کوچه پاییز، در کوچه‌های عشق، یار در خانه و...، مرثیه گمشده، هیولای درون و زنده باد در کارنامه‌ی حرفه‌ای او ثبت شده است.

سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه در هجدهمین دوره جشنواره فیلم فجر، برای فیلم "عروس آتش" (۱۳۷۸) و لوح زرین بهترین کارگردانی در دومین دوره جشنواره فیلم فجر، برای فیلم "هیولای درون" (۱۳۶۲) از جمله جایزه‌های سینایی‌ است. او همچنین سال ۱۳۸۷ به خاطر ساخت فیلم مستند مرثیه گمشده نشان ویژه کشور لهستان از سوی رییس‌جمهور این کشور دریافت کرد.

"تا آمدن احمد" به جشنواره "جیپور" هند راه یافت

روابط عمومی فیلم سینمایی "تا آمدن احمد" از راهیابی این فیلم به جشنواره بین‌المللی فیلم جیپور هند خبر داد.

فیلم سینمایی "تا آمدن احمد" به کارگردانی "صادق صادق‌دقیقی" نماینده سینمای ایران در جشنواره فیلم جیپور هند خواهد بود.

فیلم سینمایی "تا آمدن احمد" به کارگردانی "صادق صادق‌دقیقی" و تهیه‌کنندگی "پروانه مرزبان" به جشنواره بین-المللی فیلم "جیپور" هند راه یافت.

این فیلم که در سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به نمایش درآمد قرار است در بخش اصلی جشنواره "جیپور" به‌عنوان نماینده سینمای ایران با سایر فیلم‌های حاضر به رقابت بپردازد.

پیش از این نیز فیلم "بزرگمرد کوچک" به‌عنوان اولین اثر سینمایی "صادق صادق‌دقیقی" به جشنواره فیلم تانزانیا در آفریقا که بزرگ‌ترین جشنواره بین‌المللی فیلم آفریقا است راه یافته بود.

جشنواره "جیپور" یکی از معتبرترین جشنواره‌های بین‌المللی فیلم کشور هند محسوب می‌شود که پیش از این نیز فیلم-های ایرانی در آن حضور داشته‌اند و موفقیت‌هایی هم کسب کرده‌اند. پیش‌تر پرویز پرستویی در این جشنواره برای بازی در فیلم سینمایی "امروز" به کارگردانی "رضا میرکریمی" و "مهمان داریم" به کارگردانی "محمدمهدی عسگرپور" موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر مرد شده بود.

امسال نیز "تا آمدن احمد" با راه‌یابی به این جشنواره که از دوم ژانویه (۱۲ دی) برگزار خواهد شد می‌تواند برای سینما ایران افتخارآفرینی کند.

"تا آمدن احمد" چندی پیش هم به درخواست سفیر فرهنگی کشور عراق در ایران طی مراسمی باشکوه در سفارتخانه عراق با حضور میهمانان دیگر سفارتخانه‌ها به نمایش درآمد.

گفتنی است "تا آمدن احمد" که فیلمی دفاع مقدسی است از ۴ آذرماه اکران عمومی خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز خواهد کرد.

سه‌شنبه‌های مستند؛ نمایش مستند "خون سرد" در خانه هنرمندان ایران به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، مستند "خون سرد" به کارگردانی "هادی معصوم دوست" سه‌شنبه ۱۲ آبان در خانه هنرمندان ایران به نمایش در می‌آید.

در خلاصه داستان این مستند آمده است: رامین پسر جوانی است که مبتلا به سرطان خون است. او مراحل پیوند مغز استخوان را با موفقیت طی کرده و بیماری‌اش رو به بهبودی است. ولی مصائب بیماری، روی مسیری که زندگی‌اش پیش از این داشته تأثیر گذاشته است. این فیلم به دوران پس از بیماری رامین می‌پردازد؛ شروع بحرانی تازه در زندگی شخصی و رابطه‌ی او با نامزدش... علاقه‌مندان برای تماشای این مستند می‌توانند سه‌شنبه ۱۲ آبان از ساعت ۱۸ به تالار استاد شهناز خانه هنرمندان ایران مراجعه فرمایند.

سه فیلم کوتاه و یک کارگاه در دومین جلسه باشگاه فیلم پردیس ملت

در دومین جلسه باشگاه فیلم کوتاه و مستند شهر در پردیس ملت، فیلم‌هایی از عباس عمرانی، سیدعلی هاشمی و عماد خدابخش به نمایش در می‌آیند و کارگاه آموزشی با موضوع چالش‌های بهره‌گیری از بازیگران چهره در فیلم‌های کوتاه در پردیس ملت برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی موسسه تصویر شهر، دومین جلسه باشگاه فیلم کوتاه و مستند شهر روز شنبه ۱۶ آبان ساعت ۱۷ در پردیس سینمایی ملت برگزار می‌شود.

در این جلسه علاوه بر نمایش فیلم‌های کوتاه: "پارکینگ"، "صبح روز بعد" و "مثل هر روز"، کارگاه آموزشی فیلمسازی با موضوع "چالش‌های بهره‌گیری از بازیگران چهره در فیلم‌های کوتاه" با حضور سیدعلی هاشمی برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، فیلم کوتاه "پارکینگ" ساخته عباس عمرانی، داستان زندگی پیرمردی به نام قاسم در یک پارکینگ است که خاطرات دوران زندگی‌اش در خرمشهر و دفاع از این شهر را به صورتی شاعرانه برای خودش نقاشی می‌کند.

فیلم کوتاه "صبح روز بعد" به کارگردانی سیدعلی هاشمی، تهیه‌کنندگی علی حضرتی و با بازی نگار جواهریان، فریده سپاه منصور، حدیث میرامینی و شکوفه هاشمیان همراه است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: سحر مثل هر روز از خواب برمی‌خیزد تا کارهای روزانه‌اش را انجام دهد. اما امروز روز دیگری است.

همچنین فیلم کوتاه "مثل هر روز" کاری از عماد خدابخش و از تولیدات موسسه تصویر شهر، داستان پیک موتوری را روایت می‌کند که مجبور می‌شود یک خانم باردار را به بیمارستان برساند و پس از آن نیز به دلیل عدم حضور شوهر آن خانم درگیر مسائلی جدیدتر می‌شود. بازیگران این فیلم پوریا رحیمی، ثریا قاسمی، میثم رازفر، الناز صالحی، شادی محمد، محسن بانبرتینا و آرش توکلی است. باشگاه فیلم کوتاه و مستند شهر، یک پاتوق آموزشی و نمایشی فیلم‌های کوتاه و مستند است که یک هفته در میان در روزهای شنبه در پردیس سینمایی ملت برگزار می‌شود. در این سلسله جلسات علاوه بر نمایش فیلم، کارگاه‌های آموزشی فیلمسازی به‌صورت رایگان و برای عموم فیلم‌سازان جوان برگزار می‌شود.

لازم به یادآوری است که شرکت در این جلسات برای عموم آزاد بوده و علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاع از برنامه‌های آن، به وب‌سایت پردیس سینمایی ملت به نشانی www.cinema-mellat.com مراجعه کرده و یا عضو کانال ارتباطی موسسه در تلگرام به آدرس https://telegram.me/cineplex شوند. روایت اروپایی‌هایی که در ایران نمک‌گیر شدند مستند "نمک‌گیر"، روایت اروپاییانی که در ایران ساکن شده‌اند

این مجموعه‌ی چهار قسمتی، درواقع بخشی از یک سریال مستند به کارگردانی و تهیه‌کنندگی جواد کراچی، فیلمساز ایرانی مقیم آلمان است؛ درباره‌ی اروپایی‌هایی که در ایران ماندگار شده‌اند.

در این چهار اپیزود، روایت خانم راین هیلد موسوی از کشور آلمان، آقای دانیل برن بک از کشور آلمان و خانم‌ها هو گوته ساعی و میریام گوتس از کشور فرانسه درباره‌ی زندگی و اقامت در ایران دیده می‌شود.

در این برنامه که سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ماه جاری در کانون ادبیات ایران، واقع در نشانی: میدان هفت تیر، خیابان مفتح، روبه‌روی ورزشگاه شیرودی، خیابان اردلان شماره ۲۵ برگزار خواهد شد، جواد کراچی و علیرضا بهرامی پس از نمایش فیلم، سخن خواهند گفت.

جواد کراچی علاوه بر ساخت فیلم سینمایی و مستند در ایران انتشار چند فیلمنامه - "دیوار کوتاه شما"، "پاشا، پریوش و آتش" و "بیدارم برو" - را در کارنامه دارد. او همچنین در ساخت فیلم‌های مستندی، با فیلم‌سازان ایرانی و خارجی در کسوت‌های مختلف همکاری‌هایی داشته است.

آثار موفق جهانی در سی و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران

فیلم پویانمایی "ناموزون"، برنده پنج جایزه بین‌المللی در سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران حضور دارد. به گزارش ستاد خبری سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، این فیلم برنده جایزه بهترین انیمیشن جشنواره فیلم کوتاه "آسپن" در آمریکا، جایزه‌ دُن‌کیشوت درجشنواره فیلم "کراکو" لهستان، جایزه‌ بهترین موسیقی برای فیلم کوتاه در جشنواره فیلم "اَنسی" فرانسه، جایزه‌ی "کانال پلاس" در جشنواره بین‌المللی سینما ژُوه در شهر والنسیای اسپانیا، جایزه‌ی بزرگ جشنواره در جشنواره فیلم "انیما موندی" برزیل و کاندید دریافت جایزه‌ی اروپا در جشنواره فیلم "برلین" آلمان است.

فیلم پویانمایی ۱۵ دقیقه‌ای "ناموزون" (DISSONANCE) که محصول سال ۲۰۱۵، کشور آلمان است، به کارگردانی "تیل نواک" در بخش مسابقه بین‌الملل این دوره از جشنواره فیلم کوتاه شرکت می‌کند.

بر اساس این گزارش، داستان "ناموزون" درباره یک موسیقیدان نابغه است که در دنیای سورئال خود زندگی می‌کند و هر روز در سالن ارکستر مجللی پیانو می‌نوازد تا اینکه ناگهان دنیای رؤیایی او تخریب شده و واقعیت نمایان می‌شود.

برگزاری پنل‌های آموزشی در سی و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران

در بخش جنبی سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران پنل آموزشی در سه جلسه با حضور ۶ استاد برگزار می‌شود. به گزارش ستاد خبری سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران؛ موضوعات این پنل‌های آموزشی شامل گفتگوی "سینمای ایران و ضرورت‌های فیلم کوتاه تجربه‌گرا" و "نمایش فیلم‌های برگزیده المپیاد" است. این پنل توسط یک مجری-کارشناس اداره می‌شود که در هر جلسه دو نفر از اساتید سینما یا علوم و هنر بینارشته‌ای و یا فیلم‌ساز صاحب‌نظر را دعوت کرده و به بحث پیرامون موضوع جلسه می‌پردازند. نمایش فیلم‌های برگزیده المپیاد نیز در سه سانس انجام خواهد شد.

بر اساس این گزارش، میهمانان این پنل آموزشی، از بین اساتیدی انتخاب خواهند شد که علاوه بر تخصص‌های خود در رشته‌های جامعه‌شناسی هنرهای مجاور سینما، گفتگوهای شنیدنی در حوزه علوم و هنر بینارشته‌ای با سینما و افق و چشم‌اندازهای سینمای تجربه‌گرا در سینمای کشور ما دارند. گفتنی است بخش جنبی، بخشی غیررقابتی است که فرصتی برای تبادل اندیشه و تجربه‌های هنرمندان و ایجاد زمینه‌ای مناسب برای ارزیابی آثار فیلم‌سازان فیلم کوتاه ایجاد می‌کند و شامل نمایش ویژه، بزرگداشت، مرور آثار و بخش ویدئو آرت و برگزاری نشست‌های تخصصی است. سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران از تاریخ ۲۰ تا ۲۶ آبان ماه در پردیس سینمای چارسو برگزار خواهد شد.

فیلم‌های برگزیده المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان سراسر کشور معرفی شدند

برگزیدگان المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان سراسر کشور به انتخاب انجمن سینمای جوانان ایران معرفی شدند. به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، ۷۵ فیلم کوتاه از مجموع ۴۷۳ فیلم کوتاه ساخته‌شده در جریان برگزاری المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان سراسر کشور توسط هیات انتخاب انجمن سینمای جوانان ایران متشکل از، احمد کاوند، نادره ترکمانی و سعید نجاتی انتخاب و معرفی شدند. گفتنی است این فیلم‌ها در حاشیه برگزاری سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در قالب ۳ سانس به نمایش درخواهند آمد. همچنین برگزیدگان نهایی این بخش روز ۲۱ آبان ماه طی مراسمی در حاشیه برگزاری دومین روز جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران موردتقدیر قرار خواهند گرفت. اسامی ۷۵ فیلم کوتاه برگزیده عبارت‌اند از: حیات به کارگردانی صابر قنبرنژاد / داستانی / گلستان / گرگان / ۱۷ تا ۱۹ سال چشمه جوشان به کارگردانی احمد قربانی / مستند/ گلستان / علی آباد / ۱۷ تا ۱۹ سال همین‌جوری خوبه به کارگردانی مصطفی عشرتی / داستانی / گلستان / گرگان / ۱۷ تا ۱۹ سال سفید، سیاه به کارگردانی مصطفی حامی خواه / داستانی / همدان/ همدان / ۱۷ تا ۱۹ سال زندگی من به کارگردانی شقایق ورشوچی / مستند / همدان / همدان / زیر ۱۶ سال اهلی‌ترین حیوان به کارگردانی یزدان موسی خانی / داستانی /همدان/ همدان / ۱۷ تا ۱۹ سال گیوه به کارگردانی افشین بجوند / مستند / همدان / نهاوند / زیر ۱۶ سال سیاه تا سفید به کارگردانی امیرحسین قپانوری / مستند / همدان / نهاوند / زیر ۱۶ سال ناتمام به کارگردانی زهرا حقیقت / داستانی / همدان / تویسرکان / زیر ۱۶ سال به دنبال زندگی به کارگردانی دنیا کرم زاده / انیمیشن / بوشهر/ بوشهر / ۱۷ تا ۱۹ سال یک اتفاق ساده به کارگردانی علیرضا فرامرزی /داستانی / بوشهر/ بوشهر / ۱۷ تا ۱۹ سال قفس‌ها را من می‌خرم به کارگردانی آناهیتا یزدان‌شناس / انیمیشن / بوشهر / بوشهر / زیر ۱۶ سال تبادل به کارگردانی پریا رازدار / انیمیشن / کردستان / سنندج / ۱۷ تا ۱۹ سال آب را گل نکنیم به کارگردانی شایان گوهری و بهداد اصغر نژاد / انیمیشن / کردستان / سنندج/ زیر ۱۶ سال یک لیوان آب به کارگردانی ماهان ستایی مقدم / داستانی / کردستان / سنندج / ۱۷ تا ۱۹ سال توقف به کارگردانی سیده زهرا موسوی موحد / داستانی / تهران / زیر ۱۶ سال قاصدک به کارگردانی علیرضا براتی / داستانی / تهران / تهران / ۱۷ تا ۱۹ سال من کی ام به کارگردانی صادق اسحاقی / داستانی / تهران / ۱۷ تا ۱۹ سال سفید سیاه به کارگردانی سها جهانشاهی / تجربی / تهران / تهران / زیر ۱۶ سال فاصله به کارگردانی رسول احدی / داستانی / تهران / شهر قدس / زیر ۱۶ سال دوچرخه به کارگردانی سید علیرضا چادردوزان / داستانی / تهران / شهرری / ۱۷ تا ۱۹ سال هشدار به کارگردانی حسین زینلی پور / مستند / کرمان / رفسنجان / زیر ۱۷ تا ۱۹ سال انار به کارگردانی علی غیاثی / داستانی / کرمان / رفسنجان / زیر ۱۶ سال مزه دوستی به کارگردانی یزدان نصیری / داستانی / کرمان / رفسنجان / زیر ۱۶ سال میزان به کارگردانی آرزو گلفام / داستانی / زنجان / زنجان / ۱۷ تا ۱۹ سال عکس به کارگردانی اسمر حسنی / انیمیشن / زنجان / زنجان / ۱۷ تا ۱۹ سال شاید دیر به کارگردانی مهشاد ولی / داستانی / قم / قم / ۱۷ تا ۱۹ سال معلم روزنامه‌ای به کارگردانی محمدحسن خنجری / داستانی / قم / قم / زیر ۱۶ سال زندگی من به کارگردانی محمد استادیان / انیمیشن / قم / قم / ۱۷ تا ۱۹ سال سینمایی که بود به کارگردانی پردیس پاکباز / مستند / کهکیلویه و بویراحمد / یاسوج / زیر ۱۶ سال سلفی به کارگردانی ریحانه حسن‌پور/ داستانی / کهکیلویه و بویراحمد / یاسوج / زیر ۱۶ سال گل‌فروش به کارگردانی فرهاد سلطانی / داستانی / البرز / کرج / ۱۷ تا ۱۹ سال هفتاد به کارگردانی مهدی کاظمی / داستانی / البرز/ کرج / ۱۷ تا ۱۹ سال تب به کارگردانی نگار تقوایی / داستانی / خراسان رضوی / تربت‌حیدریه / زیر ۱۶ سال من هم می‌میرم.. اما به کارگردانی حمیدرضا مجتهد زاده و محمد حامد اسدی / داستانی / خراسان رضوی / مشهد / ۱۷ تا ۱۹ سال زنگ هندونه به کارگردانی شقایق حیدری / داستانی / خراسان شمالی / بجنورد / ۱۷ تا ۱۹ سال ترس شیرین به کارگردانی ثنا علی آبادی / داستانی / خراسان شمالی / بجنورد / زیر ۱۶ سال رنگ‌ها به کارگردانی فاطمه صادقی منفرد / انیمیشن / خراسان رضوی / سبزوار / ۱۷ تا ۱۹ سال کبوتر به کارگردانی امیررضا احمدی / داستانی / اصفهان / اصفهان / زیر ۱۶ سال بزرگ و بزرگ‌تر به کارگردانی آرش سامانی خوزانی / داستانی / اصفهان / خمینی‌شهر / زیر ۱۶ سال سبز، قرمز به کارگردانی مسعود دست‌آموز / مستند / اصفهان / کاشان / ۱۷ تا ۱۹ سال شام آخر به کارگردانی محمدحسین مهدیخانی / داستانی / قزوین / قزوین / ۱۷ تا ۱۹ سال پانسمان به کارگردانی سید مهدی طاهریان / داستانی / چهارمحال و بختیاری / شهرکرد / زیر ۱۶ سال قاب خالی به کارگردانی امیرحسین موسوی / داستانی / اردبیل / اردبیل / ۱۷ تا ۱۹ سال سبز به رنگ خاکستری به کارگردانی مهرداد سراج جباری / مستند / اردبیل / اردبیل / ۱۷ تا ۱۹ سال خشت و آیینه به کارگردانی زهرا عاقل / داستانی / اردبیل / اردبیل / زیر ۱۶ سال نفس به کارگردانی سعید دانشور / داستانی / اردبیل / اردبیل / ۱۷ تا ۱۹ سال چمدان تنهایی به کارگردانی پارسا فریور / داستانی / آذربایجان غربی / ارومیه / زیر ۱۶ سال مترسک به کارگردانی پریزاد احمدی / داستانی / آذربایجان غربی / ارومیه / زیر ۱۶ سال خیال به کارگردانی پردیس رهبر سوره / مستند / آذربایجان غربی / ارومیه / زیر ۱۶ سال تفکیک به کارگردانی محمد اشراقی / داستانی / گیلان / رودبار /۱۷ تا ۱۹ سال آدم‌های سربه زیر به کارگردانی صاحبه خدمت‌گذار و فاطمه خدمت‌گزار / داستانی/ گیلان / لاهیجان / ۱۷ تا ۱۹ سال نقاشی دنا به کارگردانی المیرا رستمی / داستانی / گیلان / رشت / ۱۷ تا ۱۹ سال کنتور به کارگردانی کسری هدایت نیا / داستانی / مرکزی / اراک / ۱۷ تا ۱۹ سال سنت کهن به کارگردانی محمدامین محمدی / مستند / مرکزی / اراک / ۱۷ تا ۱۹ سال انسان که می‌خواهد به کارگردانی زهرا حیدری / داستانی / هرمزگان / بندرعباس / زیر ۱۶ سال در امتداد خیابان به کارگردانی ملیکا سادات جناب زاده / داستانی /هرمزگان / بندرعباس / زیر ۱۶ سال هیش به کارگردانی نرجس حسین زاده / انیمیشن / هرمزگان / بندرعباس / ۱۷ تا ۱۹ سال دیروز امروز فردا به کارگردانی سیده طاهره وحدانی / داستانی / هرمزگان / بندرعباس / زیر ۱۶ سال دریا. د به کارگردانی دریا سایبانی / تجربی / هرمزگان / بندرعباس / زیر ۱۶ سال درنهایت به کارگردانی ملیکا وزیر مقدم / داستانی / مازندران / چالوس / ۱۷ تا ۱۹ سال نوبت به کارگردانی سید محمد تقیان / داستانی / مازندران / ساری / ۱۷ تا ۱۹ سال حس به کارگردانی کیانوش غلامی / داستانی / کرمان / کرمان / ۱۷ تا ۱۹ سال ساعت صفر به کارگردانی فاطمه موسوی / داستانی / قزوین / قزوین / ۱۷ تا ۱۹ سال قانون به کارگردانی غزل روشن‌بخش / انیمیشن / یزد / یزد / زیر ۱۶ سال نقاشی‌ها حرف می‌زنن به کارگردانی رضا سلیمانی / داستانی / لرستان/ خرم‌آباد / زیر ۱۶ سال دیلیت به کارگردانی احمد نصیری / داستانی / آذربایجان شرقی / تبریز / زیر ۱۶ سال سایه‌روشن به کارگردانی فریماه سیفی / داستانی / کرمانشاه / کرمانشاه / ۱۷ تا ۱۹ سال اعلامیه به کارگردانی حمیدرضا درخشان فر / داستانی / کرمانشاه / کرمانشاه / ۱۷ تا ۱۹ سال هاوسازی (تفاهم) به کارگردانی اسما شیری / داستانی / کرمانشاه / کرمانشاه / ۱۷ تا ۱۹ سال تقلا به کارگردانی محسن خمری / انیمیشن / سیستان و بلوچستان / زاهدان / زیر ۱۶ سال قفس زندگی به کارگردانی محبوبه کشتگر / مستند / سیستان و بلوچستان / زاهدان / زیر ۱۶ سال رد پای تو به کارگردانی سارا رضاپور / داستانی / خوزستان / آبادان / ۱۷ تا ۱۹ سال درخشش به کارگردانی میلاد جعفری / داستانی / خوزستان / آبادان / ۱۷ تا ۱۹ سال تکنولوژی به کارگردانی آرمان برومند / انیمیشن / خوزستان / اهواز / زیر ۱۶ سال گفتنی است از میان ۷۵ فیلم انتخابی تعداد ۳۳ فیلم از کارگردانان زیر شانزده سال و تعداد ۴۲ فیلم از کارگردان‌های ۱۷ تا ۱۹ سال است.