به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، مجتبی موسوی، سرپرست معاونت فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران درباره جانمایی آثار هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه سازی تهران گفت: سیاست ما بر این است که در هر دوره آثار سمپوزیوم‌ها را در قالب مجموعه درون یکی از فضاهای شهری تهران جانمایی کنیم زیرا با این حرکت می‌توانیم یک مجموعه و یا به عبارتی باغ مجسمه داشته باشیم. ضمن اینکه اگر کسی خواستار تحقیق و پژوهشی در این راستا باشد، می‌تواند از انسجام این فضا و آثار استفاده کند و از پراکندگی پیشگیری می‌شود.

وی افزود: برای جانمایی آثار هشتمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی تهران نیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده است لذا مذاکراتی با پارک قائم واقع در منطقه 18 تهران صورت گرفته است تا بتوانیم باغ مجسمه‌ای در این بخش داشته باشیم که البته بررسی‌های نهایی آن در دست اجراست که در صورت انجام شدن نهایتا تا دو ماه آینده اجرایی می‌شود.

سرپرست معاونت فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران ادامه داد: با توجه به اینکه تا زمان جانمایی آثار، سایت سمپوزیوم واقع در برج میلاد میزبان آثار هشتمین دوره است، علاقمندان می‌توانند به بازدید از آثار بپردازند لذا امکان بازدید از آثار هشتمین سمپوزیوم تا پایان خردادماه برای علاقمندان به این بخش فراهم است.

موسوی از آغاز برنامه‌ریزی برای نهمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران خبر داد و گفت: انشاالله از اواخر خرداد ماه جلسات آغاز و شورای سیاست‌گذاری نیز در این راستا تشکیل خواهد شد.

وی افزود: با توجه به اینکه ما هشتمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه سازی تهران را به تازگی پشت سر گذاشته‌ایم، یقینا بخشی از ارزیابی‌های شورای سیاست‌گذاری به بررسی نقاط ضعف و قوت این رویداد اختصاص خواهد یافت تا بر اساس پیشنهاداتی که ارائه می‌شود بتوانیم در راستای بهبود عملکرد این بخش گام برداریم.

سرپرست معاونت فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران درباره انتشار فراخوان نهمین دوره سمپوزیوم مجسمه‌سازی تهران گفت: بعد از بررسی‌های لازم و بر اساس مصوبات شورا، فراخوان سمپوزیوم نهم تنظیم و انشاالله در شهریورماه منتشر خواهد شد.

موسوی با اشاره به روند موفقیت‌آمیز در برگزاری هشتمین سمپوزیوم تهران اظهار کرد: خدا را شکر می‌کنیم که هشتمین دوره سمپوزیوم تهران با آثار خوب و رضایت هنرمندان به پایان رسید؛ کما اینکه هنرمندان خارجی نیز طی گفت‌وگوهای خود از روند سمپوزیوم و کیفیت برنامه‌ریزی و اجرای آن بسیار راضی بودند لذا این نشان می‌دهد که تا حدودی توانسته‌ایم به اهداف رویداد نزدیک شویم که جای خرسندی دارد.

وی ادامه داد: البته تمام تلاش ما این است که با فعالیت‌های منظم و مستمر بتوانیم سمپوزیوم را ادامه دهیم تا نتیجه آن عاید فضاهای هنری شود و به رونق و توسعه هنر مجسمه‌سازی ما بیانجامد.

سرپرست معاونت فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که بتوانیم با دعوت از هنرمندان شاخص جهانی، آثاری در خور و قابل توجه برای تهران به ارمغان بیاوریم.