به گزارش خبرنگار هنرآنلاین، نمایشگاه آثار منبت هنر مند اصفهانی، محسن گنجعلی در گالری کوثر اصفهان برپا است.

آثار منبت ارائه شده در این نمایشگاه با نوآوری‌هایی در زمینه این هنر سنتی همراه است و تمامی آثار ارائه شده نفیس هستند.

"درب بهشت" یکی از آثار ارائه شده این هنرمند در ابعاد ۲۴۰ در ۱۸۰ سانتی متر است که کار بر روی آن دو سال زمان برده و به صورت دو رو کار شده است. این اثر یکی از برترین آثار این هنرمند است.

بیش‌تر کارهای ارایه شده در این نمایشگاه آیات قرآن است و برخی نیز طبیعت را سوژه قرار داده است ، در یک اثر هم از ترکیب خطوط باستانی مثل خط میخی و خط عبری استفاده شده است.

گنجعلی متولد 1349 است و 20 سال سابقه در زمینه منبت کاری و 15 سال سابقه فعالیت در ساخت تابلوهای منبت را دارد.

نمونه های از آثار ارائه شده در این نمایشگاه را اینجا می بینید.

علاقمندان به بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا 13 تیر ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ و بعد از ظهرها از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰ به نگارخانه کوثر واقع در میدان نقش جهان، جنب عالی‌قاپو مراجعه کنند.

انتهای پیام/38