به گزارش هنرآنلاین، M.M.bookly به همراه بنیاد علی‌اکبر صادقی کتابی از آثار این هنرمند بزرگ ایران را گالری ایرانشهر رونمایی خواهد کرد. در کنار رونمایی این کتاب نمایشگاهی نیز از آثار علی اکبر صادقی که شامل 15 تابلوی چاپ سیلک و نیز 15 تابلوی چاپ اچینگ است به نمایش درخواهد آمد.

در روز رونمایی از آرتیست‌بوک علی‌اکبر صادقی همچنین از یک اثر برنزی که از آثار او الهام گرفته شده است نیز رونمایی خواهد شد.

این آرتیست‌بوک در قطع 70*50 و به صورت چاپ دستی آماده شده است و تیراژ آن محدود است.

مازیار مصوررحمانی، مدیر انتشارات  M.M.bookly  می‌گوید: تکثیر اندیشه‌ها و تصورات هنرمندان و ثبت کردن درکتابی و یا ورقی و نگهداری از آن  در طی زمان، به تدریج در صعود از یک منحنی تکامل و مشخص قرارگرفته است. تهیه کتابی با موضوع چاپ و هدف تکثیرآثارهنرمندان مشکلات خاصی دارد که ناشی از جایگاه ویژه این صنعت نو در جامعه هنری است. این صنعت گرچه از نظر پیشرفت تکنولوژی به سطوح بالا رسیده است اما بنا به ماهیت آن همچنان با عموم طبقات جامعه ارتباط نزدیک پیدا نکرده است. علاوه بر گستردگی طیف صنایع فعال درقلمرو چاپ و تکثیر، انتشار مجموعه هایی از آثارهنرمندان با تیراژ محدود در بسیاری از نقاط جهان مرسوم است .

او افزود: به دلیل ضرورت اهمیت چاپ دستی و ویژگی های آن از منظر هنرمندان و دنیای هنر از سری کتاب های به چاپ رسیده در mm.bookly کتاب های چاپ دستی  هنرمندان است که تمام صفحات مجلد شده از این کتاب ها به صورت چاپ دستی و با استانداردهای جهانی این رشته از هنر در دسترس قرار گرفته است. 

صادقی

مجموعه mm.bookly  تنها مجموعه ای است که برای اولین بار درصدد ارایه کتاب هایی با تیراژ محدود به همراه اثر اصل از هنرمند ، به این مهم پرداخته است.

مصوررحمانی ادامه می‌دهد: علاوه برگردآوری شاخص ترین آثار هنرمندان به شکل کتاب و مجموعه ها ، با افزودن یک یا چند اثراصل از هنرمند برای بالابردن سطح کیفی و ارزش افزوده برای هرجلد ازمحصولات خود این مهم را درنظر داشته ایم که دوستداران و خریداران  با تهیه این کتاب ها یک اثر اصل از هنرمند را به مجموعه هنری خود می افزایند براین اساس  با استفاده از کاغذ مرغوب ،نوع چاپ ،صحافی وبسته بندی منحصربه فرد با کیفیت ترین نسخ مجلد را به بازار هنر و دوستداران عرضه کرده ایم . بر این عقیده پایدار هستیم که تهیه کتاب ها و مجموعه های ارایه شده تنها افزودن آن به کتابخانه های شخصی نیست ، بلکه به دست اوردن یک اثر هنری به شکلی خاص از هنرمند است.

این رونمایی کتاب و نمایشگاه آثار علی‌اکبر صادقی جمعه دوم خرداد در گالری ایرانشهر به آدرس تهران، خیابان نجات‌الهی، کوچه ششم شماره 15 روز جمعه از ساعت 16 تا 21 برپا خواهد بود. همچنین نمایشگاه این رویداد تا 20 خرداد ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام