ادنا زینلیان استاد دانشگاه و طراح لباس که در سومین جشنواره مد و لباس فجر داور بخش لباس دانشجو برای دانشجو بود، در گفت و گو با خبرنگار هنرآنلاین گفت: هر کاری از یک جایی شروع میشود و باید پس از سالیان متمادی و کسب تجربیات گوناگون نتیجه آن را بررسی کرد. اگر با نگاهی منصفانه به جشنواره مد و لباس نگاه کنیم میبینیم که نسبت به سال قبل تغییرات زیادی داشته که حاصل زحمات آقای قبادی و گروه ایشان است. اگر سال بعد خود ایشان یا افراد دیگری باشند، تجربیات این جشنواره به درد آنها خواهد خورد. باید کاستیهای این دوره برای سال آینده حل شود و زمان کافی برای جمعآوری آثار و داوری آنها باشد. علاوه بر آن باید گروههای با تجربهتری برای داوری انتخاب شوند.
او با اشاره به معیارهای خود برای داوری آثار گفت: بر حسب تخصص خودم معیاری که برای انتخاب لباس مناسب دانشجو داشتم این بود که یک دانشجو بتواند اول صبح لباس را بپوشد و در طول روز در اتوبوس و مترو و... راحت باشد. جنس لباس اهمیت زیادی دارد و باید پارچهای انتخاب شود که بو نگیرد و قابل شستشو باشد. علاوه بر آن باید مقاوم باشد و قیمت مناسب داشته باشد تا با بودجه دانشجویان هماهنگ باشد. لباس دانشجو باید در عین سادگی، زیبا و شکیل و مناسب سن او باشد.
زینلیان در ادامه افزود: بعضی از طرحهای ارائه شده خیلی زیبا بودند اما از لحاظ راحتی برای دانشجو مناسب نبودند. راحتی لباس به معنای جنس پارچه، رنگ آن نسبت به فصل، جنس آن نسبت به فصل است. جوانان با استعداد و پر انرژی در طراحی لباس هستند. من به آنها شماره تلفن خود را دادم و گفتم اگر بخواهند، گوشی برای شنیدن و چشمی برای دیدن کارهایشان دارم تا ایرادات کوچک کارهایشان را بگویم که اگر رفع شوند طرح خوبی ارائه خواهد شد. بایداز هدر رفتن انرژی این بچهها جلوگیری کنیم و بعد از جشنواره هم از آنها حمایت کنیم.