سرویس استان‌های هنرآنلاین: مهدی رنجبر در این باره گفت: هنرمندان هنرهای تجسمی شیراز با موضوع شهدای حمله تروریستی اهواز در محل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس با حضور خود؛ نقاشی و اجرای زنده‌ای را برگزار کردند و یاد و خاطره این جان برکفان وطن را زنده نگه داشتند.

معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در حاشیه این مراسم افزود: در این طراحی و اجرای زنده نقاشی، تعداد ٥٠ هنرمند از آموزشگاه‌های هنری قلم مو؛ هاشور، ارغوان و ایده، با ارائه تابلوهایی در راستای شهدای حمله تروریستی اهواز بر بوم، آن هم به گونه خلق‌الحظه آثاری را ترسیم کردند.

در ادامه سرهنگ گرامی مدیرکل حفظ، آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس نیز با بیان اینکه در ٦ ماه ابتدای سال، علی رغم عدم راه‌اندازی کامل نگارخانه دفاع مقدس، بیش از ده هزار نفر از آن بازدید کرده‌اند، گفت: این مجموعه مرکز فرهنگی دفاع مقدس است و با زبان و ادبیات مختلف در بحث ترویج ارزش‌های دفاع مقدس گام برمی‌داریم.

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس اضافه کرد: یکی از این ابزارهایی که می‌توانیم در ترویج ارزش‌های دفاع مقدس از آن استفاده کنیم ابزار هنر است همچون کتاب، شعر، تئاتر، فضای مجازی، فیلم، نقاشی، انیمیشن، سرود و...

وی با اشاره به حادثه تروریستی اهواز ادامه داد: امروز برخی از هنرمندان به صورت خودجوش و علیرغم وقت کم با خلاقیت و ابتکار فی‌المجلس بدون هیچ چشم داشت و توقعی نقاشی‌هایی ترسیم کردند که پیام خود را با رسایی کامل بیان می‌کنند و نکته جالب این است که اغلب این افراد هم جوان هستند که نشان از رویش‌ها و عشق و علاقه جوانان به انقلاب و ارزش‌های انقلاب در حوزه دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت است.

حمیدرضا گرامی خاطرنشان کرد: این مجموعه متعلق به همه مردم است که تشریف بیاورند و ما از خلاقیت‌ها و استعدادهای‌شان استفاده کنیم.

وی گفت: باید به سمت اقتصاد هنر رفت. ما نیز در این مجموعه که در سطح استان و شیراز، آن هم در بافت قدیم که جامعه ایثارگر و جانباز بیشتر از این منطقه اعزام شده‌اند، با توجه به تنوع کارهای فرهنگی و هنری در حوزه دفاع مقدس با پیشینه فرهنگی و کارهای هنری و علمی فضای لازم را برای این حرکت آماده خواهیم کرد. ما آمادگی داریم تا از ظرفیت جامعه ایثارگری و هنرمندان استفاده کنیم. این ساختار مهیاست بخصوص وقتی که ان شاءالله مرکز فرهنگی هم تکمیل شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس فارس، ادامه داد: علی رغم این که نگارخانه هنوز راه‌اندازی نشده است در هفته دفاع مقدس هشت برنامه صدا و سیما داشتیم و فعالیت‌های خود را با سرعت ادامه می‌دهیم.

مرضیه صالحی‌نژاد فرد که از اساتید حاضر در این برنامه هنری بود با تاکید بر اینکه همه هنرمندان حوزه هنرهای تجسمی شیراز توانایی و تخصص لازم را برای بیان دلاورمردی‌های، مردان و زنان این سرزمین اسلامی، به ویژه شهدای حمله تروریستی اهواز را دارند؛ بیان داشت:  تکنیک‌های کار شده در این آثار همگی رنگ و روغن هست و برای حس همدردی با هم وطنان‌مان و غمگین بودن ایران از این حادثه، آفریده شدند.

این بانوی نقاش در پایان افزود: هنرمندان در این آیین جمع شدند و با ارائه آثاری با موضوع‌هایی کاملا برگرفته شده از ذهن‌شان به خلق اثر رسیده و از سرفصل‌هایی چون؛ "اهواز تنها نیست؛ دفاع همچنان باقی است؛ اهواز پایتخت دفاع مقدس، ایثار مردمی، جلوه غرور میهنی، سربازی برای وطن و رژه شهادت" با سبک‌های انتزاعی آبستره؛ به این مقوله پرداختند و این تابلوها نیز در پایان در محل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس در قالب نمایشگاهی برپاست.

الهه بهرامی