به گزارش هنرآنلاین، بهزاد عبدی در پاسخ به این پرسش ایسنا که آیا اخبار رسانه‌های تندرو مبنی بر تک‌خوانی زن در "اپرای عاشورا" در روند اجرای آن تأثیری داشته است؟ توضیح داد: ما کارمان را درست انجام داده‌ایم؛ اما یک نفر فیلمی را به‌طور گزینشی درست کرده و خواسته حرکت هنری ما را که در راستای اهداف دینی است، مورد سوءاستفاده قرار دهد.

او گفت: فیلم گزینش و منتشر شده به ساندچک (تست صدا) مربوط است‌ و در واقع یک نفر از گوشه‌ سن، از آن صحنه فیلمبرداری کرده و معلوم است در فیلمی که با چنین زاویه‌ای گرفته شده است، صدای خانم بیشتر شنیده می‌شود. دوستان دلواپس نیز اگر اجرا را می‌دیدند، این‌گونه قضاوت نمی‌کردند.

عبدی در پایان اضافه کرد: در اجرای شنبه شب گذشته‌ "اپرای عاشورا" اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به کنسرت آمدند و با چشمان اشک‌بار سالن را ترک کردند.