جشن دهمین سال تولد برنامه «شش نقطه» رادیو تهران با حضور مدیران رسانه، مسئولان، هنرمندان و اعضای جامعه نابینایان در انجمن نابینایان ایران برگزار شد. برنامه‌ای که طی یک دهه، تلاش کرده است صدای توانمندی‌ها، مطالبات و تجربه‌های جامعه نابینایان را به گوش مخاطبان برساند.

رضا کوچک‌زاده مدیر رادیو تهران درباره این برنامه گفت: این مراسم فرصتی برای مرور یک دهه فعالیت «شش نقطه» و نقش این برنامه در ارتباط رسانه‌ای با جامعه نابینایان است. این برنامه در سال‌های فعالیت خود تلاش کرده است ظرفیت‌های جامعه نابینایان را در تولید محتوای رسانه‌ای به کار گیرد و زمینه حضور فعال‌تر این جامعه در رادیو را فراهم کند.

تورج توانا مدیر گروه ورزش و تفریحات رادیو تهران نیز بیان کرد: «شش نقطه» به موضوعات مختلف اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و روزمره مرتبط با نابینایان می پردازد.

منصور شادکام مدیرعامل انجمن نابینایان ایران، در این مراسم با اشاره به فعالیت‌های این انجمن گفت: حدود ۹۰ درصد برنامه «شش نقطه» توسط افراد دارای آسیب بینایی تولید می‌شود.

منوچهر هادی کارگردان و بازیگر و عضو هیئت امنای انجمن نابینایان ایران با اشاره به نابینایی که یکی از فیلم‌هایش را ۱۰ بار دیده است، گفت: افراد نابینا می‌توانند از طریق شنیدن، تصویر و فضای یک اثر را با دقت قابل توجهی در ذهن خود بازسازی کنند.

یوسف تیموری بازیگر نیز در این مراسم برنامه‌هایی مانند «شش نقطه» را فرصتی برای معرفی توانمندی‌ها و الگوهای موفق دانست و گفت که این موضوع باید فراتر از رادیو برود و به تلویزیون و سینما نیز راه پیدا کند.