میثم یوسفی کارگردان نمایش «آرزوی بزرگ» نوشته مهدی سیم‌ریز و یاسمین واحدی که این روزها ویژه گروه سنی کودک و نوجوان در تالار هنر روی صحنه است، درباره روند تولید این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: موسیقی‌هایی در دفتر موسیقی حوزه هنری تولید شده بود که طبق تعاملات انجام شده با «خانه نمایش امید» حوزه هنری، قرار شد این آثار برای کودکان و نوجوانان تبدیل به تئاتر شود. «آرزوی بزرگ» سومین اثری است که بر اساس این موسیقی‌ها تولید شده است.

وی توضیح داد: «آرزوی بزرگ» درباره خلیج فارس و ایران است. نسیم که دختری ۱۰ ساله و قهرمان قصه ما است، در شب تولد خود به دلیل اینکه پدرش از سربازان نیروی دریایی است و باید اعزام به خدمت شود با ناراحتی به لب اسکله می رود. وی وارد قصه‌هایی می‌شود که به ایران و ایثارهایی که مردم ایران می‌کنند، می‌پردازند. «آرزوی بزرگ» دارای موسیقی فولکلور جنوب و فضای جنوبی است و راجع به ایران است و مخاطب کودک و نوجوان را با آب و هوا و خاک کشورمان آشنا می‌کند.

یوسفی درباره شیوه اجرای مدنظر برای نمایش «آرزوی بزرگ» گفت: این نمایش با ترکیبی از عروسکی، بازیگری، سایه بازی و همچنین استفاده از ویدیومپینگ، اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: از حدود ۷ ماه پیش قصد داشتیم «آرزوی بزرگ» را اجرا کنیم و در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان ارائه دهیم که میسر نشد و سپس نمایش را در جشنواره تئاتر «شهر» اجرا کردیم که از آثار برگزیده شد.

کارگردان «آرزوی بزرگ» درباره چالش‌هایی که برای تولید این اثر با آن مواجه بود، تأکید کرد: همه گروه‌های تئاتری در شرایط فعلی اقتصادی و اجتماعی با چالش مواجه هستند و اگر «خانه نمایش امید» نبود نمی‌توانستم کار را تولید کنم. به غیر از دستمزدها حدود ۲۵۰ میلیون تومان هزینه تولید نمایش شده است. اگر این حمایت‌ها نباشد و اگر تهیه‌کننده نباشد نمی‌توان کاری را تولید کرد مگر اینکه کارهای قبلی را بازتولید کنیم که البته همان هم در شرایط اقتصادی فعلی هزینه‌های بالایی دارد.

یوسفی تصریح کرد: همه ما تئاتری‌ها در شرایط فعلی با مشکل مواجه هستیم و چشم امیدمان این است مردم بیایند کار را ببینند. چون کار درباره ایران است امیدوارم طیف خوبی از خانواده و فرزندان شان به تماشای کار بیایند. ما از امکانات تبلیغاتی خاصی برخوردار نیستیم و امیدوارم بازخورد خوبی با حضور مخاطب داشته باشیم. بخش اعظمی از سرمایه ما گروه‌های تئاتری مخاطبان هستند.

نمایش «آرزوی بزرگ» با حضور ناصر احمدی‌فر، شراره یوسفی، عاطفه بحرالعلوم طباطبایی، مسعود پورجمشید، عطرین عظیمی، یگانه رضاییان، سحر کشاورز، مبینا ایمان‌زاده، ساعت ۱۹ در تالار هنر به صحنه می‌رود.