به گزارش هنرآنلاین، دو بخش نخست (کارگاه‌ها و سمینارها) تا پیش از ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود و بخش پایانی شامل اجرای آثار نمایشی، از ۱۲ تا ۱۸ مهرماه در تهران میزبان هنرمندان و علاقه‌مندان خواهد بود.

در این دوره از جشنواره، که با رویکرد آموزشی و پژوهشی طراحی شده، تلاش شده است تا نمایش‌های سنتی نه تنها به مثابه میراثی تاریخی، بلکه به عنوان ابزار زنده‌ای در فرهنگ معاصر بازخوانی و احیا شوند.

بخش کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی از اوایل مرداد ۱۴۰۴ آغاز و به مدت دو ماه در استان‌های مختلف کشور برگزار خواهد شد. این کارگاه‌ها با همکاری مراکز فرهنگی استانی، 

در رشته‌های مورد نظر شامل:

۱:شبیه خوانی

۲:نمایش‌های شادی آور

۳:نمایش‌های روایی

۴:نمایش‌های عروسکی سنتی

۵:پیش نمایش‌های سنتی

۶:آئین‌های نمایشی

که با جزئیات در متن فراخوان برنامه‌ریزی شده‌اند.

در پایان دوره‌ها، برگزیدگان هر کارگاه به دبیرخانه جشنواره معرفی می‌شوند تا در قالب همایشی ملی، آثار خود را به رقابت بگذارند. این همایش رقابتی، بستری برای معرفی استعداد‌های نو و احیای نمایش‌های ریشه‌دار ایرانی خواهد بود.

کلیه مراکز فرهنگی دولتی و خصوصی، به‌ویژه مؤسسات آموزشی فعال در حوزه نمایش‌های سنتی، می‌توانند برای مشارکت در برگزاری این کارگاه‌ها، حداکثر تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ درخواست خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. اولویت با مراکزی است که زودتر به توافق نهایی برسند.

اطلاعات بیشتر از طریق شماره تماس۶۶۷۵۴۶۹۶- ۰۲۱در دسترس متقاضیان قرار دارد.

گفتنی است بخش‌های دیگر فراخوان جشنواره نیز به زودی منتشر خواهد شد.

بیست و دومین جشنواره بین المللی نمایش‌های آیینی و سنتی از اوایل مرداد تا۱۸ مهر ۱۴۰۴ به دبیری سیاوش ستاری برگزار می‌شود.

انتهای پیام