به گزارش هنرآنلاین، مدیریت ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد سینمایی فارابی، در بیانیه‌ای با عرض تسلیت به مناسبت بروز فاجعه انسانی در منا همزمان با ایام سعید عید قربان، اعلام کرد: "اعضاء هیئت معرفی فیلم ایرانی به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی، پس از بحث و بررسی‌های جدی و همچنین ملاحظه تمام جوانب امر در خصوص شش فیلم فهرست دوم جهت معرفی نماینده سینمای ایران، به اتفاق آراء، تصمیم نهایی را برای انتخاب فیلم "محمد رسول الله (ص)" اتخاذ کردند.

بدیهی است پیگیری‌های بعدی در زمینه ارسال فیلم و مدارک لازم از سوی بنیاد سینمایی فارابی که میزبانی جلسات را نیز به عهده داشته است، انجام خواهد شد. در خاتمه، بنیاد سینمایی فارابی از همکاری خوب و مطلوب خانه سینما در این زمینه سپاسگزاری می‌کند.

فرشته طائرپور، محمد بزرگ‌نیا، شهرام جعفری‌نژاد، سیدروح الله حسینی، شادمهر راستین، رسول صدرعاملی، محمد رضا هنرمند، آرش امینی و امیر اسفندیاری در این هیئت عضویت داشتند.

سینمای نوین ایران در طول بیست و یک سال معرفی فیلم به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی، در رشته بهترین فیلم خارجی زبان، به پیشینه‌ای قابل اتکاء دست پیدا کرده و در دو دوره نامزدی، یک جایزه اسکار را به خود اختصاص داده است." به گزارش هنرآنلاین، "محمد رسول الله (ص)" در مدت پنج سال با بودجه‌ای بیش از 50 میلیون دلار ساخته شده است و داستان سال‌های اول زندگی پیامبر اسلام را روایت می‌کند.

علیرضا شجاع نوری در نقش عبدالمطلب، مهدی پاکدل در نقش ابوطالب، ساره بیات در نقش حلیمه سعدیه، مینا ساداتی در نقش آمنه بنت وهب، محسن تنابنده در نقش ساموئل یهودی، داریوش فرهنگ در نقش ابوسفیان و رعنا آزادی‌ور در نقش ام جمیل، از بازیگران این فیلم هستند.

گروهی از عوامل حرفه‌ای سینمای جهان از جمله ویتوریو استورارو فیلمبردار ایتالیایی، ای. آر. رحمان آهنگساز هندی و اسکات ای. اندرسن طراح جلوه‌های ویژه که همگی سابقه دریافت جوایز اسکار را دارند، در تولید این فیلم مشارکت داشته‌اند. "محمد رسول الله (ص)" فیلم افتتاحیه سی و نهمین جشنواره جهانی فیلم مونترال در کانادا بود که 27 اوت تا 7 سپتامبر (5 شهریور تا 16 شهریور) برگزار شد. پیش از این فیلم‌های "بچه‌های آسمان"، "رنگ‌خدا"، "باران" و "آواز گنجشک‌ها" به کارگردانی مجیدی نیز از سوی ایران برای رقابت در اسکار انتخاب شدند که "بچه‌های آسمان" در 1998 اولین نامزدی اسکار ایران در بخش بهترین فیلم خارجی‌زبان را به همراه داشت. ایران سال 2011 در هشتاد و چهارمین دوره جوایز اسکار برای فیلم "جدایی نادر از سیمین" برنده جایزه فیلم خارجی‌زبان شد. مهلت معرفی فیلم‌ها به آکادمی علوم و هنرهای سینمایی برای حضور در بخش اسکار فیلم خارجی‌زبان 1 اکتبر (9 مهر) به پایان می‌رسد. بیش از 60 کشور تاکنون نمایندگان خود را به اسکار معرفی کرده‌اند. پس از پایان مهلت معرفی فیلم‌های خارجی‌زبان به آکادمی، ابتدا 9 فیلم به فهرست کوتاه راه پیدا می‌کنند و در نهایت پنج فیلم به عنوان نامزدهای نهایی این بخش معرفی می‌شوند که اسامی آن‌ها 14 ژانویه (24 دی) همراه نامزدهای دیگر بخش‌های جوایز اسکار اعلام خواهد شد. هشتاد و هشتمین دوره جوایز اسکار 28 فوریه 2016 (بامداد دوشنبه 10 اسفند به ‌وقت ایران) در دالبی تیه‌تر در هالیوود برگزار می‌شود. انتهای پیام/