بیتا وکیلی درگفت وگو با خبرنگارتجسمی هنرآنلاین گفت: این نقاشی در ادامه منطقی آثار دوره های پیشین ام شکل گرفته، اما رگه هایی از تحولات اجتماعی و پیرامونی ام در این اثر به چشم می خورد.

او افزود: این اثررا در بهمن ماه سال 1391 در ابعاد 120 در120 خلق کرده ام.

نقاشی های بیتا وکیلی هیچ نوع رابطه ای با پدیده های آشنای موجود در محیط ندارند. او در نقاشی در جستجوی انتزاع خالص است و بی زمانی و مکانی، حذف روایت قصه گوازمهمترین ویژگی آثار اوست.

برای وکیلی پس از مدتی تصویر کردن اتفاقات طبیعی، کافی نبود و به گفته خودش به دنبال عطر و طعم فضا می گشت. دراین پروسه اتفاقات طبیعی به مرور به شکل های مشخص در طبیعت غالب شدند و کارهایش به سمت انتزاع پیش رفتند.

او همچنین درباره برپایی نمایشگاه انفرادی گفت: تا سال آینده قصد ندارم که نمایشگاه انفرادی برپا کنم؛ چون در سه سال گذشته سه نمایشگاه انفرادی برپا کرده ام و باید به خودم فرصت خلق آثار جدید را بدهم و دست به تجربه های جدیدی بزنم.

وکیلی افزود: زمانی که از یک هنرمند در بازار تجسمی آثار متعددی موجود باشد؛ مخاطب کمترنسبت به بازدید ازنمایشگاه آثار او اقبال نشان می دهد؛ اما وقتی یک هنرمند مدتی آثار جدیدش را به نمایش نگذارد، مخاطب با اقبال بیشتری به بازدید نمایشگاه او می رود.

او همچنین درباره حضورش در نمایشگاه های گروهی گفت: من برای پر کردن رزومه کاری درنمایشگاه گروهی شرکت نمی کنم؛ اگرپیشنهاد شرکت درنمایشگاه گروهی خوبی به من شود، پس از بررسی می پذیرم.

بیتا وکیلی متولد 1352 تهران است. او در سال 1373 لیسانس نقاشی را از دانشگاه هنر و معماری و فوق لیسانس همین رشته را در سال 1379 از دانشگاه هنر اخذ کرده است.این نقاش عضو انجمن نقاشان ایران و عضو موسسه توسعه هنرهای تجسمی است.

وکیلی در بیش از 40 نمایشگاه گروهی در ایران، دوبی، کانادا، ارمنستان و فرانسه آثارش را شرکت داده است. این نقاش جوان درچند سال اخیر روند رو به رشدی را داشته و آثارش در حراج های کریستی اخیر به رکوردهای 25 و 32 هزار دلار دست یافته اند.

انتهای پیام/32/32