به گزارش هنرآنلاین ، جمعی از مستندسازان که فیلم‌هایشان در بخش مستند جشنواره فیلم فجر پذیرفته شده است در نامه‌ای از دبیر جشنواره خواستند تا برای بهتر دیده شدن آثار مستند شیوه مناسبی برای نمایش فیلم های مستند اتخاذ شود تا فیلم‌ها به خوبی دیده شود.

متن کامل نامه به شرح ذیل است:

جناب آقای عباسیان

دبیر محترم جشنواره فیلم فجر

باسلام و احترام

پیرو اعلام اسامی فیلم های مستند جشنواره ی سی و یکم فیلم فجر ما مستندسازان حاضر که فیلم هایمان در این دوره از جشنواره به نمایش درخواهد آمد، پیش از برگزاری جشنواره تصمیم گرفتیم در نامه ای درخواست‌هایمان را برای هر چه بهتر برگزار شدن بخش مستند مطرح کنیم.

شما به عنوان فعال عرصه ی مستند به یقین اذعان دارید که بخش مستند در جشنواره فیلم فجر در کمتر سالی به عنوان یک بخش جدی و مهم مورد توجه بوده است،البته بخشی از این بی توجهی به متولیان برگزاری جشنواره برمی گردد چون به هرحال همه ما خوب می‌دانیم که خواه ناخواه سینمای مستند در سایه حواشی پررنگ فیلم های سینمایی و سوپراستارهایش قرار دارد و خصوصا در مقطع زمانی که جشنواره میزبان فیلم های بلند سینمایی باشد این سایه سنگین تر هم می شود.

اما ما مستندسازان حاضر در این دوره که آثارشان در جشنواره فیلم فجر قرار است به نمایش درآید،فرصت چند هفته‌ای باقی مانده تا برگزاری جشنواره را فرصت مغتنمی می دانیم تا از دبیر این رویداد سینمایی که در عرصه مستند هم فعال است و یقینا می تواند برای هر چه بهتر برگزار شدن این دوره تصمیمات موثرتری بگیرد،درخواست های داشته باشیم.

1 ـ تقاضا داریم با توجه به انتخاب 11 اثر، سانس مناسبی برای اکران این آثار در نظر گرفته شود.

با توجه به کاهش تعداد فیلم های جشنواره امسال فجر در بخش های مختلف که یقینا یکی از دلایلش بهتر دیده شدن فیلم هاست از این فرصت استفاده شود و روزی یک سانس در تایم مناسب برای نمایش فیلم های مستند در برج میلاد (کاخ جشنواره) در نظر گرفته شود و سالن نمایش مناسبی در جشنواره به این فیلم ها بدهید چون زیرزمین برج میلاد مکان مناسبی برای دیده شدن این آثار نیست.

البته تقاضا داریم در سینماهای مردمی هم به جای سانس های نامناسب که بعضا در سالنهای نامناسب هم در نظر گرفته می شود، موقعیت مناسبی برای نمایش این آثار فراهم شود.

2 ـ نشست های نقد و بررسی برای بهتر دیده شدن آثار، فرصت مناسبی است. تقاضا داریم نشست های مناسب و در خور این آثار برای آنها ترتیب داده شود.

با برپایی نشست های برای فیلم های مستند علاوه بر فرصت نقد و بررسی مناسب این آثار که کمتر در طول سال فراهم می شود،مخاطبان و اهالی رسانه هم فرصت رو در رو شدن با سازندگان آثار مستند را بدست آورند که قطعا این شیوه به مسیر فیلم سازی ما کمک خواهد کرد.

ما مستندسازان به یقین می دانیم که اگر فرصت مناسبی برای بهتر دیده شدن آثار مستند فراهم شود،این آثار مخاطبان واقعی خود را پیدا خواهند کرد بنابراین از دبیر جشنواره ی فیلم فجر به عنوان متولی جشنواره ای که ویترین سال سینمای ایران است،تقاضا داریم، فرصت بهتر دیده شدن آثار مستند را در این دوره فراهم کند و شیوه ی مناسب نمایش فیلم های مستند را در جشنواره ی فیلم فجر به نام خودشان ثبت کند.

دغدغه ی ما مستندسازان حاضر در جشنواره ی فیلم فجر، بهتر دیده شدن آثارمان است نه اینکه فقط جشنواره ی فجر نام بخش مستند را یدک بکشد و به کیفیت برگزاری این بخش توجهی نکند.

در ادامه نامه آمده است: در راستای تقاضاهای مطرح شده، ما مستندسازان آمادگی داریم که در جلسه ای مشورتی با دبیر جشنواره فیلم فجر درباره ی هر کدام از تقاضاهای مطرح شده جزیی تر، پیشنهادات مبسوط خود را ارایه کنیم.

آقای عباسیان در پایان مجددا تقاضا داریم که فرصت باقی مانده تا برگزاری جشنواره ی فیلم فجر را دریابید و برای بهتر برگزار شدن بخش مستند راهکارهای بی اندیشید تا ما مستندسازان برخلاف سال های قبل پس از برگزاری جشنواره به خوبی از این دوره یاد کنیم.

جمعی از مستندسازان حاضر در جشنواره فیلم فجر،مهدی زمانپور کیاسری، محسن خان جهانی،شهرام علیدی، وحید چاووشی،رامتین بالف ،فرشاد افشین پور،علیرضا کرمی،محمد حسین مهدویان.

پایان پیام//