سرویس معماری هنرآنلاین: حال و هوا و آرامش شهر Chengdu آن را به یک جاذبه گردشگری در جنوب غربی چین بدل کرده است. رستوران به عنوان بخشی از ویژگیهای فرهنگی محلی، مترادف با Chengdu طراحی شده است که نه تنها یک فرهنگ غذایی، بلکه یک شیوه زندگی استراحتی را بیان میکند. در پایان سال 2018، معماران MUDA یک کمیسیون طراحی نوسازی در شهرستان Sansheng، شهر Chengdu دریافت کردند. Sansheng در حومه Chengdu که به "ریه سبز چنگدو " مشهور است و دارای شرایط طبیعی منحصر به فرد و منابع زیست محیطی خاص است. معماران از این فرصت برای ادغام فرهنگ با طبیعت استفاده میکردند و رستورانی با توجه به اکولوژی اصلی و مطابق با سبک مصرفگرایی مدرن خلق کردهاند.
باغ رستوران Hotpot در اطراف یک برکه نیلوفر آبی، پنهان در جنگل اوکالیپتوس جا گرفته است. بر اساس فرض منطقی توجه حداکثری به محیط طبیعی، معمار پروژه تصمیم میگیرد که مقیاس معماری را از بین ببرد، از دیوارها رها کند، تنها از ستونها و صفحات استفاده کند تا به راحتی ساختمان را در جنگل پنهان کند و به این ترتیب آن را به نرمی با محیط اطراف یکپارچه سازد و شکل دریاچه را در یک راه پرنور و آرام بخش تعریف کند.
فرمهای ساخته شده در امتداد دریاچه، مانند بخار و دود حاصل از جوشیدن محتوای دیگ به نظر میرسد که بین ستونها و درختان پیچیده محو شده است. ستونهای نازک به طور یکنواخت در هر دو طرف پخش شدهاند و قوس آزاد بام چندین قاب شفاف از چشماندازها ایجاد میکند، به طوری که میتوان مناظر مختلفی را در طول راه رفتن در جاده تماشا کرد. پلت فرم انتهایی با قوس بام سازگار است و همان شیوه طراحی برای انعکاس یکدیگر، پیوستگی و یکپارچگی کل فضا، استفاده شده است.
در مجموع ساختمان دارای طول 290 متر و ارتفاع 3 متر است و عرض آن متناسب با محیط طبیعی اطراف متفاوت است. این پلت فرم از چوب ضد خوردگی و سقف آن از ورق فولاد گالوانیزه با روکش سفید رنگ فلوئورکربن ساخته شده است که مکمل محیط اطراف سرسبز آن است. مجموعهای از ستونهای فولادی با قطر 88 میلیمتر به عنوان سازه پشتیبان در نظر گرفته شده و با تنههای صاف درختان اوکالیپتوس ترکیب شده است و در طبیعت ناپدید میشود. نردههای چوبی منحنی کنار دریاچه و برای لذت بردن مراجعهکنندگان از چشماندازهای اطراف و کرانه دریاچه را که مردم را به طبیعت نزدیکتر میکند، محو میکند.
محیط طبیعی این سایت زیبا اما پیچیده است. دهها گونه درخت اکالیپتوس باید نگهداری شوند و زمینی پیچ در پیچ با حداکثر قطر نزدیک به 2 متر است. به منظور احترام به محیط زیست و به حداقل رساندن دخالت انسان در این سایت طبیعی، طراح نقشههای دستی و ثبت شده از سایت را به صورت شخصی برداشت و ساختمان رستوران را با توجه به محل استقرار درختان اوکالیپتوس و دریاچه طراحی کرده است. علاوه بر این، قوس آزاد سقف با توجه به ویژگیها و عملکرد سایت طراحی شده است.
در عین حال، این نیز یک آزمایش برای MUDA در مقیاس کوچک و معماری کم هزینه است. تیم ساختمانی، کارگران مهاجر محلی، هیچ دانش و ابزار حرفهای ندارند. برای اطمینان از کیفیت، معماران دشواریهای سازه پیچیده را تسهیل میکنند و تنظیمات استراتژیک طوری تعریف کرده است که کارگران بتوانند درک کنند. کل این ساختمان، تکنولوژی جوشکاری سازه فولادی را مورد استفاده قرار میدهد که به طور چشمگیری دوره ساخت و ساز را کوتاه میکند و هزینه را کاهش میدهد.
معماری باغ رستوران فاز اول در ماه آپریل به روی عموم باز شده است که با طبیعت اطراف بسیار هماهنگ است. رستوران سبک و شفاف است. مراجعهکنندگان در اطراف دریاچه مینشینند و چشم انداز طبیعی به تمام فضا نفوذ میکند و یک سفر عجیب و غریب و فوقالعاده را در تور اکولوژیکی Hotpot آغاز میکند.
منبع: آرل