تک‌آهنگ «یا مولا» با شعر، آهنگسازی، تنظیم و خوانندگی محسن چاوشی امروز (شنبه ۱۳ دی ماه) همزمان با سالروز میلاد حضرت علی(ع) منتشر شده است.

 

 

بهروز میرزایی نوازندگی گیتار، مهدی کریمی میکس و مستر، شهاب جعفرنژاد طراح کاور، حامد تلخ‌آبی تایپوگرافی این اثر را برعهده داشتند.

چاوشی با انتشار قطعه «یا مولا» در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «یا علی حق با حضرتتان بود؛ تا دنیا دنیاست فتنه و دشمنی خناسان هرگز دست از سر شما و محبّانتان برنمیدارد اما راه حق همیشه روشن است: «علی؛ مولود کعبه...» یا مولا دلم تنگ اومده»

«یا مولا» با صدای محسن چاوشی منتشر شد+صوت

این تک‌آهنگ برگرفته از ترانه «یا مولا دلم تنگ اومده» است که تاکنون توسط خوانندگان مختلفی همچون علیرضا افتخاری، غلامحسین نظری، بیژن بیژنی و مصطفی راغب منتشر شده است.

برای شنیدن قطعه «یا مولا» با صدای چاوشی می‌توانید اینجا مراجعه کنید.

چاوشی تاکنون تک‌آهنگ‌هایی همچون «عدل موثق»، «تنهاترین»، «او»، «قراضه چین»، «علی» و «اسدالله» را با مدح و مضمون حضرت علی(ع) منتشر کرده است.