به گزارش هنرآنلاین، جلیل جلیلی ظهر دوشنبه طی نشست خبری با اصحاب رسانه به منظور تشریح برنامه‌های هفتمین همایش ملی معماری، شهرسازی و گردشگری برگزار شد، اظهار کرد: این همایش در روزهای ششم و هفتم اسفندماه در خصوص سه محور معماری، شهرساز و گردشگری برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری هفتمین همایش ملی معماری، شهرسازی و گردشگری با کمک و همکاری مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه و ۳۰ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی کشور که رشته‌های مرتبط با سه محور اصلی همایش را دارند صورت می‌گیرد.

رئیس مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: پیگیری و مقدمات برگزاری همایش ملی معماری، شهرسازی و گردشگری از سال گذشته دنبال شده و در اردیبهشت ماه مجوز نهایی آن صادر شد.

جلیلی با تاکید بر اینکه از اوایل تابستان فراخوان شرکت در این همایش داده شد، خاطرنشان کرد: آخرین فرصت ارسال مقالات تا پایان بهمن ماه بوده و تاکنون نیز بیش از ۱۵۷ مقاله به این همایش ارسال شده است.

وی ادامه داد: به منظور شرکت در همایش ملی معماری، شهرسازی و گردشگری علاقه‌مندان با ارسال آثار خود به آدرس www.jconf.ir می‌توانند آثار خود را مورد داوری قرار داده که داوری‌ها در ظرف سه روز انجام خواهد شد.

رئیس مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: پس از انجام داوری‌ها در نهایت ۱۵ مقاله برتر در سه حوزه معماری، گردشگری و شهرسازی انتخاب و در همایش ارائه خواهد شد.

جلیلی با تاکید بر اینکه شرکت در همایش به صورت ۲ صورت انجام می‌پذیرد، مطرح کرد: این همایش به صورت حضوری و غیر حضوری برای افرادی که امکان حضور فیزیکی همایش را ندارد برگزار خواهد بود.

وی در ادامه به زیرشاخه‌های محور معماری همایش اشاره کرد و افزود: این محورها شامل معماری پایدار، فناوری‌های نوین، روانشناسی محیط، مدیریت بحران در معماری، اقلیم در معماری، مطالعات میان رشته‌ای در معماری، معماری منظر، گردشگری و معماری، تاریخ معماری ایران و فلسفه معماری هستند.

رئیس مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه در تشریح زیر شاخه‌ها و محورهای مربوط به حوزه گردشگری پرداخت و ادامه داد: گردشگری سلامت، گردشگری و میراث جهانی، ژئوتوریسم، مدیریت بحران در گردشگری، اکوتوریسم، گردشگری خلاق، برندسازی در گردشگری، گردشگری رویدادمحور، آموزش و گردشگری و گردشگری الکترونیک از جمله این محورهای این حوزه است.

جلیلی در پایان محورهای حوزه شهرسازی را عنوان کرد و گفت: همچنین شهر پایدار، شهر خلاق، شهر هوشمند،، بازآفرینی شهری، تاب آوری شهری، حکمروایی شهری، برنامه ریزی مسکن پایدار، توسعه پایدار منطقه‌ای، شهرسازی مشارکتی و نظریه‌های شهرسازی از جمله محورهای این حوزه است.

وی تصریح کرد: هدف برگزاری همایش ملی معماری، شهر سازی و گردشگری برای استفاده از تمام ظرفیت‌های پیش آمده، تاکید بر انجام فعابیت‌ها و پژوهش‌های کاربردی است.

رئیس مؤسسه آموزش عالی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: مؤسسه آموزشی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه حدود از ۱۷ سال پیش اقدام به پذیرش دانشجو کرده که در حال حاضر در هر سه مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد با ۳۱ کد رشته دانشجوی مشغول به تحصیل دارد که با وجود کاهش دانشجو در سایر دانشگاه‌ها این مؤسسه نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش پذیرش داشته است.

جلیلی عنوان کرد: در حال حاضر سه کد رشته کارشناسی ارشد شامل رشته‌های گردشگری، مترجمی زبان و گیاهان دارویی ارائه و مورد استفاده قرار گرفته که در سایر دانشگاه‌ها ارائه نمی‌شود و نسبت به سال گذشته پذیرش دانشجویان ۱۳ درصد افزایش داشته و ۱۲۱ نفر طی سال تحصیلی جاری در این رشته‌ها مشغول تحصیل هستند.