گروه معماری هنرآنلاین: کره ۵۶ ساله با بردن جایزه معتبر پریتزکر وارد کتاب رکوردهای این جایزه معتبر معماری در تاریخ بیش از ۴۰ ساله آن شد. این جایزه نخستین بار در ۱۹۷۹ به هنرمندان و معماران پیشتاز و نوآور اهدا شد و تا پیش از این ۵۰ نفر آن را گرفته بودند. معمار نامدار بورکینافاسویی که شهروند آلمان هم هست، پنجاه و یکمین برنده جایزه پریتزکر و البته نخستین سیاهپوست آفریقایی در تاریخ ۴۳ ساله معتبرترین جایزه معماری جهان است.

کره بیش از هر چیز برای طراحی و ساختن مدرسه‌ها، مراکز بهداشت، مجتمع‌های مسکونی، مراکز شهری و فضاهای عمومی با کمترین هزینه در کشورهای مختلف قاره آفریقا به ویژه فقیرترین آنها از جمله بنین، بورکینافاسو، مالی، توگو، کنیا، موزامبیک و سودان شناخته می‌شود. او در ۲۰۰۱ برای ساختن یک مدرسه ابتدایی در روستای زادگاه خود گاندو بسیار ستایش شد؛ چرا که جای بتن از نوعی گِل محلی استفاده کرده بود تا هوای داخل مدرسه خنک‌تر باشد.

معمار سرشناس آفریقایی علاوه بر طراحی، در فرآیند اجرا و ساختن پروژه هم شرکت کرد و کار تا آنجا پیش رفت که آمار دانش‌آموزان از ۱۲۰ به ۷۰۰ نفر افزایش یافت. موفقیت پروژه مدرسه‌سازی در روستای گاندو به اندازه‌ای بود که سال‌های بعد یک فضای بیرونی، یک کتابخانه و یک واحد برای اقامت معلم‌ها و مربیان هم به آن افزوده شد.

از دیگر پروژه‌های معماری فرانسیس کره در سال‌های اخیر می‌توان به موزه بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر ژنو در سوئیس، طراحی پاویون مارپیچ در هاید پارک لندن و موزه‌های مونیخ و فیلادلفیا اشاره کرد.