به گزارش خبرنگار هنرآنلاین، "دفتر رسانه‌ای دولت در غزه شنبه، ۴ نوامبر و در بیست و نهمین روز از نبرد «طوفان الاقصی» اعلام کرد که تاکنون ۴۶ خبرنگار مستقر در غزه، هدف حملات رژیم اشغالگر قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند." این شاید مهم ترین گزاره بر این مسئله باشد که با صراحت گفت که رسانه،تنها جایی است که تاکنون هم برای غزه می نویسد،روایت می کند،تحلیل و پالایش انجام می دهد  هزار کنش  و واکنش دیگر.

براساس گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «الجزیره»، بمباران روز پنجشنبه جنگنده‌های اسرائیل، صدای حقیقت دیگری را در غزه هدف قرار داد؛ جایی که «محمد ابوحطب»، خبرنگار تلویزیون فلسطین، شهید شد تا به جمع ده‌ها تن از همکاران شهیدش بپیوندند.

4701382

سرانجام شیرین برای ۴۶ خبرنگار مستقر در غزه

نظامیان رژیم صهیونیستی ابوحطب و تعدادی از اعضای خانواده‌اش را پس از هدف قرار دادن خانه‌اش در خان یونس ترور کردند تا تلاش‌های او در جریان پوشش خبری تجاوزات آن‌ها به غزه و انتقال پیامش به جهانیان را متوقف کنند.

«میک والاس» قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا، روزهای گذشته و در واکنش به هدف قرار گرفتن خانواده خبرنگار الجزیره در غزه، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشته بود: دولت آپارتاید اسرائیل روزنامه‌نگارانی را هدف قرار می‌دهد که جرات می‌کنند جنایات جنگی آن‌ها را افشا کنند.

رسانه‌های انگلیسی برخلاف ادعاهای غرب در حمایت از آزادی بیان، هفته دوم درگیری‌ها در غزه، از تعلیق کاری ۶ خبرنگار شبکه «بی بی سی»، به خاطر انتشار پست‌هایی در حمایت از فلسطین در شبکه‌های اجتماعی خبر داده‌ بود.

روزنامه «فایننشال تایمز» در توضیح دلایل تعلیق این خبرنگاران، گزارش داده بود: پست‌هایی که توسط خبرنگاران سرویس عربی بی‌بی‌سی از جمله خبرنگاران این رسانه در مصر و لبنان توئیت و یا لایک شده‌اند محتوایی در حمایت از فلسطین و یا انتقاد از مواضع رژیم صهیونیستی داشته‌اند.

جنایات رژیم صهیونیستی برای بیست و نهمین روز متوالی از حملات تجاوزکارانه به نوار غزه، با حملاتی علیه بیمارستان‌ها، مساجد و منازل مسکونی ادامه یافت؛ اشغالگران مخازن آب، ژنراتورهای برق، ایستگاه‌های انرژی خورشیدی و حتی کشتی ماهیگیران را هم هدف قرار دادند.همچنین در حمله چند روز پیش ارتش صهیونیستی به مکان استقرار خبرنگاران و تصویربرداران در مرز لبنان، یک تصویربردار خبرگزاری رویترز شهید و چند نفر دیگر هم زخمی شدند.

140208141448353428715294

صدای غزه در لانه جاسوسی!

اما صبح روزچهاردهم آبان ماه هم اهالی رسانه  در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و به شهادت رساندن خبرنگاران در محل  لانه جاسوسی سابق آمریکا دور هم جمع شدند تا باز هم صدای مظلومان باشند.

فرشاد مهدی پور معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست با اشاره به اثر گذاری طوفان القصی گفت: صبح پانزده مهرماه که فرمانده رشید طوفان القصی فرمان عملیات را داد، هیچکس فکرش را نمی کرد چنین عملیاتی صورت بگیرد و جهان را وارد عصری جدید کند. عملیات طوفان القصی سست بودن رژیم صهیونسیتی را به جهانیان نشان داد.مهم تر از اثر نظامی عملیات طوفان القصی اثر روانی و رسانه آن بود که به ابتکار عمل مجاهدان نیروهای مقاومت در فلسطین بود و باعث روشنگری مسئله فلسطین در جهان شد و افکار عمومی جهان را متوجه این ظلم تاریخی کرد و به مرجع اخبار دنیا قرار گرفت.

وی در ادامه گفت: یکی دیگر از اثرات این عملیات، برگرداندن فلسطین و فلسطینیان به مرکز تصمیم گیری بود و بعد از دهه ها این بار خود فلسطینی ها بودند که برای خودشان تصمیم گرفتند. همه شاهد بودند که در روز جمعه که سخنرانی سید حسن نصرالله بود همه افکار عمومی و رسانه ای جهان متوجه این سخنرانی بود و این یعنی تاثیر گذاری رسانه ای جبهه مقاومت در سراسر دنیا.

وی در پایان تاکید کرد: رژیم صهیونسیتی هم در میدان نظامی شکست خورده و هم در میدان رسانه ای به مراتب بیش تر شکست خورده و این میزان از هماهنگی و حمیت رسانه ها در ایران و جهان برای نشان دادن جنایات صهیونیست ها بسیار جای تقدیر دارد.

می توان گفت که یکی از کارهای بزرگی که در طوفان القصی اتفاق افتاد، موفقیت رسانه های جبهه مقاومت در عرصه نبرد بود. امروز خبرنگاران، ایستادگان در مقابل دشمنان خدا بوده و نقش بی بدیلی را ایفا می کنند.

هوشمندی جریان رسانه ای ایران اسلامی جای تقدیر دارد که این چنین پای جریان مقاومت ایستاده و امروز چه در داخل و چه در خارجی پیام واحدی علیه رژیم صهیونسیتی در حال انتشار است. جهاد فعلی،جهاد رسانه در خط نبرد است و چه پاداشی بالاتر از شهادت برای راویان شهادت و ایثار.