به گزارش هنرآنلاین به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این نشست محمدمهدی احمدی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل حوزه وزارتی با بیان این‌ که نمی‌توان با هیچ میزانی قدردان هنرمندان پیش‌کسوت بود، گفت: نشان درجه یک هنری به پاس قدردانی از تلاش‌ها و خدمات هنرمندان ارائه می‌شود.

او افزود: اعطای این نشان به معنای این نیست که قدر و مقدار هنرمندان به همین میزان است بلکه مرتبه آن‌ها بسیار بالاتر از این نشان‌ها است ولی توانی که برای ما تعریف شده همین مقدار است.

احمدی با اشاره به نقش و تاثیر هنر در جامعه، ادامه داد: امروز زبان هنر از زبان خطابه پر قدرت‌تر است و باید به آن توجه داشته باشیم.

در بخش دیگری از این نشست شهرام کرمی مدیرکل هنرهای نمایشی، گفت: نشان هنری از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا از نظر اجتماعی و فردی برای هنرمندان و مخاطبان دارای جایگاه ویژه‌ای است. ارزشی که مخاطبان و مردم برای هنرمندان به ویژه هنرمندان پیش‌کسوت قائل هستند از ارزش این نشان بالاتر است و خلاقیت هنری آن ها در ذهن مردم و تاریخ یک جامعه خواهد ماند.

در ادامه سیدمحمد طباطبایی دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، شاعران و نویسندگان، اظهارداشت: این ۵ درجه هنری از ۳۶ پرونده در حوزه تئاتر در سه ماهه تابستان امسال انتخاب شده است. شورای ارزشیابی هنرمندان، شاعران و نویسندگان در ۴ گروه و کمیته هنری، فرهنگی، هنرهای سنتی و سینمایی فعالیت می‌کند.

او افزود: یکی از کمیته‌های فرعی این شورا کمیته تئاتر است که از ابتدای سال ۹۸ پنج جلسه با همین موضوع از سوی شورا برگزار شده است.

در ادامه ایرج راد عضو حقیقی شورای ارزشیابی هنرمندان، شاعران و نویسندگان با اشاره به تاریخچه تشکیل این شورا، ادامه داد: تکریم و کرامت هنرمندان از اهمیت زیادی برخوردار است و کسانی که از این شورا نشان هنری دریافت می‌کنند بیشتر به کرامت این اقدام توجه دارند تا قدر و مقدار حقوقی و مالی آن.

او افزود: در این شورا بنا شد افرادی را که خود درخواست درجه هنری ارائه نمی‌دهند را شناسایی و در نشستی از خدمات و تلاش‌های آن‌ها با اعطای درجه هنری قدردانی کنیم.

در ادامه رضا بابک، صادق عاشورپور و محمدرضا خاکی درباره برخی فعالیت‌های خود سخن گفتند.

سپس از سوی محمدمهدی احمدی نشان درجه هنری به رضا بابک، محمدرضا خاکی، آتش تقی‌پور، صادق عاشورپور و داریوش مودبیان اعطا شد.