سرویس سینمایی هنرآنلاین: خانواده شارمین کار اعلام کردند این بازیگر روز شنبه بر اثر عوارض یک شکل نادر از زوال عقل در وودلند هیلز درگذشت. او 73 ساله بود.

کار متولد 27 دسامبر 1942 در شیکاگو بود. او 21 ساله بود که در 1965 در فیلم برنده اسکار "اشک‌ها و لبخندها" ("آوای موسیقی") با بازی جولی اندروز و کریستوفر پلامر در نقش لیسل وان تراپ، بزرگ‌ترین دختر وان تراپ ترانه محبوب " Sixteen Going on Seventeen " را خواند.

کار بعداً تنها در یک فیلم دیگر بازی کرد: "Evening Primrose" در 1966 که در آن مقابل آنتونی پرکینز ظاهر شد.

به گزارش هالیوود ریپورتر، او بعد از ترک حرفه سینما در کالیفرنیا یک شرکت طراحی به نام "طراحی شارمین کار" راه‌اندازی کرد که مایکل جکسون از مشتریان آن بود.

کار بعداً دو کتاب نوشت: "همیشه لیسل" (2000) که در آن از تجربه بازی در فیلم "اشک‌ها و لبخندها" نوشت و "نامه‌هایی به لیسل" (2001) که با الهام از هزاران نامه‌ای که با گذر سال‌ها از طرفداران دریافت کرده بود، نوشته شد.

آگاتی وان تراپ، شخصیت واقعی لیسل در 2010 در 97 سالگی درگذشت. او عضو خانواده اتریشی وان تراپ بود که فیلم "اشک‌ها و لبخندها" از روی زندگی آن‌ها ساخته شد.