به گزارش هنرآنلاین،حسین دیردار پیش از این فیلم‌های کوتاه «لب مرز» و سه‌گانه جلال آل‌احمد را ساخته و نمایش‌هایی همچون «شیو»، «اتینا» و «خروس لاری» را کارگردانی کرده است. او همچنین در سریال‌ها و فیلم‌های تلویزیونی مهمی مانند «زخم کاری»، «پشت‌بام تهران» و «زیر خاکی» به عنوان دستیار کارگردان و برنامه‌ریز فعالیت داشته است.

به گزارش روابط عمومی، فیلم کوتاه «میان ما» به نویسندگی فرنوش صمدی و کارگردانی حسین دیردار وارد مرحله تولید شد. تهیه‌کنندگی این اثر بر عهده زینب رستگار، احسان غلام‌نژاد و حسین دیردار است و فیلم به بررسی برخی معضلات اجتماعی و خانوادگی می‌پردازد.

از جمله عوامل این فیلم می‌توان به افشین گودرزی (مدیر فیلمبرداری)، علی عدالت‌دوست (صدابردار)، بهزاد جعفری طادی (طراح صحنه)، مرتضی کهزادی (طراح گریم)، آرتا ماهان (طراح لباس)، سعید دلاوری (مدیر تولید)، رضا شهبازی (تدوین) و ناصر ارباب (مدیر روابط عمومی) اشاره کرد.

انتهای پیام