به گزارش هنرآنلاین، نشست فیلم «خواب» به کارگردانی مانی مقدم و تهیه کنندگی امیرحسین حیدری با حضور کارگردان و تهیه کننده و با اجرای وحید رونقی از آثار چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز ۱۹ بهمن در پردیس ملت برگزار شد.

امیرحسین حیدری تهیه‌کننده این اثر در ابتدای این نشست بیان کرد: امروز حرف زدن درباره فیلم سینما و این رویداد سینمایی کار ساده‌ای نیست امروز همه ما دل شکسته و خسته هستیم سینما همیشه سرگرمی نبوده آینه حال و روز یک جامعه است جایی که ترس‌ها و عشق‌ها و رویاها خود را بی واسطه نشان می‌دهند و امروز این آینه حاوی مردمی است که سختی می‌کشند اما ایستاده‌اند.

خواب2

وی اضافه کرد: ما در کنار خانواده‌های داغدار هستیم کنار سینماگرانی که ایستاده‌اند، ما تلاش کردیم صادق باشیم، صادق با احساسات، با ترس و با عشق به ایران و زندگی. اگر امروز اینجا از سینما حرف می‌زنیم به این معنا نیست که غافل هستیم اما سینما برای گفتگو و همدلی است امیدوارم روزی فرا برسد که سینما از امید و زندگی بگوید.

مقدم کارگردان هم بیان کرد: این فیلم از خواب من می‌آید من مدام یک خواب را می‌دیدم. خواب‌هایی که نوعی دوگانگی در بردارد. ما این دوگانگی را خیلی زیاد داریم که بخشی از موبایل و اینستاگرام است.

وی درباره حضور عطاران مطرح کرد: هیچ شخصی به جز رضا عطاران نمی‌توانست این نقش را بازی کند این نقش کاملا درست درآمده بود و مطابق با ذهنیت من بود آنچه را که من می‌خواستم عطاران به خوبی درآورد. او ۳۵ سال است کار می‌کند اما حرفه‌ای تر از او در سینما وجود ندارد. او حتی در یک پلان مداخله نمی‌کرد.

حیدری هم اظهار کرد: آقای عطاران همیشه یک شرط ثابت دارند و آن فیلمنامه خوب است وقتی فیلمنامه را خواندند با هم قرار گذاشتیم و قبول کردند.

خواب1

مقدم اظهار کرد: فیلم صد در صد تأثیر گرفته از سینمای لینچ است. من استادم هومن سیدی است او را به ناحق به کپی کاری متهم می‌کنند. اما ما ناخودآگاهی داریم که یک سری پلان و سکانس در آنجا شکل گرفته و نمی‌توانیم دیگران را متهم کنیم که کپی کرده‌اند.

این کارگردان درباره نگاه دینی در فیلم گفت: فیلم طعنه‌ به رادیکالیسم دینی مذهبی نبود. فیلم الگوی خاصی ندارد خیلی فیلم‌ها را دیده‌ام و تاثیر گرفته‌ام. قصد اصلی من روایت دوگانگی شرق و غرب بود.

وی ادامه داد: ما نوعی دوگانگی‌ داریم که به طور خیلی جدی مضر است، این مسأله از زمانی پیش آمد که موبایل و اینستاگرام وارد زندگی ما شد و یک مشت دروغ را به ما تحمیل کردند. این مسیر دیوانه کننده است. آدم‌ها وقتی احساس می‌کنند، چیزی را از دست می‌دهند دیگر نرمال نیستند.

حیدری سپس درباره موسیقی توضیح داد: موسیقی فیلم ما به جشنواره نرسید آهنگساز ما حامد ثابت است. در نسخه اکران با موسیقی او فیلم را خواهید دید.

انتهای پیام