به گزارش هنرآنلاین, بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران در ابتدای سخنان خود در این نشست با ابراز خرسندی از حضور در جمع مردم کرمان، به معرفی ریشه‌های تاریخی انجمن سینمای جوانان ایران و میزان جریان‌سازی و اثرگذاری ملی و جهانی آن اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر ما ۵۸ دفتر در سراسر کشور داریم. با وجود اینکه نمی‌خواهیم تعداد دفاتر را بیش از توان فعلی گسترش دهیم، درخواست برای تأسیس دفترهای جدید هر روز در حال افزایش است، چراکه انجمن به عنوان یک مؤسسه‌ی آموزشی پویا شناخته می‌شود که آموزش‌هایش دیگر محدود به مباحث سنتی سینما نیست و کاملاً به‌روز و متناسب با تخصص‌های جدید طراحی شده است.

او اظهار کرد: با حمایت متولیان سینمای کشور، امروز انجمن جایگاه واقعی خود را در بدنه‌ی سینمای کشور پیدا کرده و با داشتن صندلی ثابت در شورای سینما، نقش مؤثری در تصمیم‌سازی‌ها ایفا می‌کند. از این پس مسائل سینمایی در استان‌ها به دست افرادی پیگیری می‌شود که به‌صورت میدانی درگیر سینما هستند. در همین راستا، جناب آقای میرحبیبی، مدیر انجمن سینمای جوانان ایران ـ دفتر کرمان، به عنوان نماینده‌ی انجمن در شورای سینمای استان معرفی می‌شوند.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران گفت: استان کرمان یکی از دفاتر مهم و فعال ما در کشور است. دلیل این اهمیت، حضور چشمگیر هنرجویان و علاقه‌مندان به فیلم‌سازی و همچنین خروجی‌های درخشان این استان در عرصه‌ی فیلم کوتاه است. در چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، امیر پذیرفته از رفسنجان جایزه‌ بهترین مستند را کسب کرد و فیلم‌سازانی چون رضا فهیمی از چهره‌های شاخص و آینده‌دار سینمای ایران محسوب می‌شود. باور دارم که در آینده‌ی نزدیک، با تداوم همین روند، کرمان می‌تواند به یکی از قطب‌های مهم سینمای کوتاه کشور تبدیل شود.

او افزود: در حال حاضر، تعاملات خوبی میان انجمن و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان وجود دارد و با حمایت شورای سینمای استان، اتفاقات مثبتی در ماه‌های آینده رقم خواهد خورد.

شعیبی تاکید کرد: یکی از درخواست‌های مهم ما، تأسیس دو دفتر جدید در جنوب کرمان (شهر جیرفت) و سیرجان است. هنرجویان این مناطق به دلیل فاصله‌ی زیاد از دفاتر فعلی، دسترسی آسان به آموزش ندارند.

شعیبی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت:  خوشبختانه دفتر کرمان در تابستان ۱۴۰۳ توانست عنوان بهترین دفتر گروه خود در کشور را کسب کند. این موفقیت حاصل تلاش آقای میرحبیبی و همکارانشان است و امیدوارم تمام دفاتر استان به چنین جایگاهی برسند.

شعیبی ادامه داد: در کنار فعالیت دفاتر، بخش سینماسیار نیز از برنامه‌های مهم انجمن است. در حال حاضر ۶۰ دستگاه سینما سیار در کشور فعال است تا فیلم‌ها را در اختیار مردم مناطق فاقد سالن سینما قرار دهند. سیاست سازمان سینمایی این است که هیچ مخاطبی از دیدن فیلم در فضای سینما محروم نماند، حتی اگر در دورترین روستاها زندگی کند. در استان کرمان نیز دو دستگاه سینما سیار فعال است که با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به‌زودی با بهره‌برداران جدید فعالیت خود را گسترش می‌دهند.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران در پایان تأکید کرد: با توجه به وسعت کرمان، آمادگی داریم یک یا دو دستگاه دیگر نیز برای این استان اختصاص دهیم تا امکان تماشای فیلم برای همه‌ی مردم فراهم شود. هدف ما امیدآفرینی و ایجاد فرصت برای جوانان مستعد سراسر کشور است. اگر بتوانیم دفاتر را به‌روز نگه داریم و آموزش‌ها را تقویت کنیم، آینده‌ی سینمای ایران از دل همین دفاتر جوان شکل خواهد گرفت.

گفتنی است مهدی شفیعی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی، حبیب ایل بیگی مدیرعامل سینماشهر، بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان، محمدرضا فرجی مدیر کل استانها، حجت طباطبایی مدیرکل حوزه ریاست و مسعود نجفی مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی در این سفر حضور داشتند.

انتهای پیام