به گزارش هنرآنلاین ،حبیب ایل‌بیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی و از مدیران سابق بنیاد سینمایی فارابی که وحید اسلامی از همکاران او در بخش روابط عمومی بوده است، ضمن ابراز ناراحتی از درگذشت این منتقد و نویسنده به بی‌رحمی روزگار نسبت به او اشاره کرد و گفت: بی‌رحمی سینما و بی‌رحمی آدم‌هایی که در سینما بودند، زخمی به وحید زد که نتوانست تحمل کند و همین زخم باعث مرگ او شد. در دوران حضورم در بنیاد سینمایی فارابی شاهد بودم دوستان او در این بنیاد تا چه حد وحید را دوست داشتند و رفیقش بودند. وحید از اعضای خانواده فارابی بود.‌ ای کاش همیشه در همین بنیاد می‌ماند و خبرنگار باقی می ماند. 

وی ادامه داد: رفتارهایی که در آن سال از جشنواره فیلم فجر که اولین فیلم به کارگردانی وحید اسلامی به نمایش درآمد با او صورت گرفت، باعث حال بدش شد. او پس از اینکه سینما را رها کرد به دیار خود بازگشت و همچون ماهی که از دریا به برکه بازگردد، پریشان بود و بالاخره این پریشانی او را با خود برد و ترک دنیا کرد. 

ایل‌بیگی با اشاره به دوران خوب خبرنگاری وحید اسلامی اظهار داشت: وحید اگر خبرنگاری را ادامه داده بود، شاید اکنون در کنار ما بود. متاسفانه حوزه سینما از دور فریبنده است، اما برای خیلی‌ها آن اتفاقی که باید، نمی‌افتد. من به عنوان یکی از دوستان وحید برای او از خداوند متعال آرزوی آمرزش و طلب بخشش دارم. او روح بزرگی داشت اما حتی در شهر خودش هم به او کم لطفی شد. 

وی ادامه داد: خانواده رکن اصلی برای التیام زخم‌هاست و این دوری از خانواده لطمه زیادی به او زد. از دست دادن یک دوست خوب و همکاری که بی‌ غل و غش بود، سخت است. از خداوند برای خانواده وحید اسلامی طلب صبر می‌کنم و امیدوارم که روح وحید از ما راضی باشد. می‌دانم که همه ما گرفتاریم، اما به خودم و شما دوستان توصیه می کنم که اگر وحید دیگری کنارمان هست حواسمان به او باشد. نگذاریم دوستانمان در تنهایی و غربت جان بدهند. هوای یکدیگر را بیشتر داشته باشیم. 

 از غریبانه رفتن وحید درس بگیریم تا با یکدیگر مهربان‌تر باشیم

در ادامه این مراسم ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکار زنده یاد اسلامی در خبرگزاری ایرنا گفت: به عنوان فردی که در خبرگزاری ایرنا و حدود دو سال با وحید اسلامی همکار بودم، می‌گویم که همه فکر و ذکر وحید سینما بود. او در دوران خبرنگاری شاد و سرخوش بود و با اینکه درآمد کمی داشت اما همیشه خوشحال و شاد بود. باید بگویم که در سال‌های گذشته به یک‌باره وحید را گم کردم و وقتی عکس و اعلامیه ترحیم او را دیدم عذاب وجدان گرفتم. من هم چون آقای ایل‌بیگی باید بگویم که بیشتر با هم مهربان باشیم و یکدیگر را علنی نقد نکنیم. ما در مطبوعات و سینما نیاز داریم که با هم مهربان باشیم. امیدوارم که از غریبانه رفتن وحید اسلامی درس بگیریم و با یکدیگر مهربان‌تر باشیم. 

 روح و روان وحید اسلامی پس از رفتارهای فیلم اولش به هم ریخت

علی علایی نویسنده و منتقد سینما و اولین سردبیر وحید اسلامی در مطبوعات سینمایی در ادامه مراسم با ذکر خاطره‌ای از نحوه آشنایی خود با این مرحوم عنوان کرد: وحید اسلامی یک خبرنگار پرتلاش و باسواد بود. او در زمان کوتاهی به سطح بالای مطبوعات رسید و دبیر تحریریه مجله «فیلم و سینما» شد. تمام مشکلات وحید بعد از ساخت فیلم سینمایی‌اش آغاز شد. 

وی تأکید کرد: «دزدان خیابان جردن» در اوایل دهه نود با هزینه ساخت حدود 200 میلیون تومان فروش میلیاردی داشت و یکی از پرفروش‌ترین فیلم‌های آن سال در اکران بود، اما همکاران وحید در این فیلم به عهد خود وفا نکردند و فقط سه میلیون تومان دستمزد فیلمنامه‌نویسی و کارگردانی از آن فروش میلیاردی به او دادند. روح و روان وحید پس از اینکه احساس کرد حقش خورده شده بهم ریخت و دیگر هرگز نتوانست به روزهای خوش خود بازگردد. 

 سینما به بی‌رحمانه‌ترین شکل ممکن با وحید اسلامی رفتار کرد

در پایان این مراسم ناصر سهرابی همکار و از دوستان نزدیک مرحوم وحید اسلامی با ابراز تاسف از این ضایعه و اشاره به آرزوهای دور و دراز وحید اسلامی که اجل مهلت رسیدن به او نداد، گفت: سینما خیلی بی رحم  است. همه می‌دانیم بعد از فیلم اول چه اتفاقی برای وحید افتاد و سینما به بی‌رحمانه‌ترین شکل ممکن با وحید اسلامی رفتار کرد.

سیدمهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، کامران ملکی مشاور امور اصناف سازمان سینمایی، رائد فریدزاده معاون بین‌الملل بنیاد فارابی، احسان هوشیارگر، مسعود نجفی، سعید هاشمی، نادر طریقت، صالح دلدم و.. در این مراسم حضور داشتند.