منیژه حکمت کارگردان و تهیهکننده سینما در گفتگو با هنرآنلاین درباره وضعیت تاسیس پخش فیلم در دفتر بامداد فیلم گفت: مدتی است که پیگیر تاسیس دفتر پخش هستم و کارهای اداری آن و توسعه تجهیزات دفتر بامداد فیلم را دنبال میکنم. برای گرفتن مجوز تاسیس دفتر پخش فیلم باید اتحادیه تهیهکنندگان نظر مشاورهای به وزارت ارشاد ارائه کند و هنوز نظر مشاورهای اتحادیه تهیهکنندگان برای صدور مجوز به وزارت ارشاد اعلام نشده است؛ بنابراین مجوز هنوز صادر نشده است.
وی در مورد فعالیت در عرصه تولید نیز گفت: شرایط تولید فیلم در حال حاضر مبهم است و منتظر بهبود اوضاع هستم تا کاری را برای ساخت انتخاب کنم.
حکمت در باره ورود فیلم «چیزهایی است که نمیدانی» به کارگردانی فردین صاحب الزمانی در شبکه نمایش خانگی عنوان کرد: با چند شرکت پخش نمایش خانگی برای عرضه فیلم صحبتهایی انجام دادهام و به احتمال زیاد در فصل تابستان فیلم وارد شبکه نمایش خانگی میشود. بعد از حضور موفق دو فیلم «پوپک و مش ماشالله» و «ورورد اقایان ممنوع» در شبکه نمایش خانگی روی این مسئله دقت خاصی انجام میدهم.