به گزارش هنرآنلاین، محمدمهدی اسماعیلی روز سه‌شنبه در حاشیه آیین پایانی ششمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره نگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به سینما اظهارداشت: اتفاق‌های خوبی در سینما افتاده است؛ سینمای ایران سال بی‌نظیری را به لحاظ میزان مخاطب و فروش و نیز کارهای زیرساختی که در حال انجام است، تجربه می‌کند.

وی گفت: در آستانه رسیدن به ۹۰۰ سالن سینما هستیم. آن هم در یک شرایط دشوار در طول دو سال و نیم اخیر بیش از ۳۰۰ سینما به مجموعه سینماهای کشور اضافه شده که این افتخار همه اهالی سینماست.

اسماعیلی افزود: نگاه ما در سینما توسعه‌ای، گشایش و انفتاح است و با نگاه‌هایی که به دنبال محدودسازی سینما و کار هنری است حتما مخالفیم.

وزیر فرهنگ گفت: در عین حال از  اصحاب سینما و همه افراد خواسته ما این است که از دستاوردها حمایت کنند. 

در سینمای ایران، انیمیشن ما بالای ۵۰ میلیارد تومان فروخته است که داستان مذهبی دارد و مردم علاقه دارند و این‌ها مایه افتخار جامعه هنری ماست.

اسماعیلی گفت: امیدوارم همه دلسوزان صنعت سینما و هنر سینما کنار هم باشند و با خوش‌خلقی و انعطاف به تعالی سینما کمک کنند. 

وی در پاسخ به سوالی  در خصوص نظارت در وزارت فرهنگ برای ورود برخی کارگردان‌ها بدون دانش سینما به عرصه فیلمسازی گفت: سازمان سینمایی بر ورود کارگردان‌ها و تهیه‌کننده‌ها نظارت دارد و اگر مشکلی هست باید این سازمان و همکاران من در اینجا پاسخگوی این مساله باشند.

وی گفت: سابقا نظام اعطای گواهی تهیه‌کنندگی و کارگردانی دچار اشکالاتی بود که برطرف شده و باید اگر وضعیت نادرستی است به زودی اصلاح شود.

وزیر فرهنگ در پاسخ به این سوال که در ابتدای حضورش در وزارت ارشاد بر بازپس‌گیری مدیریت و نظارت شبکه نمایش خانگی از صدا و سیما و ساترا تاکید داشت و الان که این اتفاق رخ نداده، پیگیرِ‌ها در چه مرحله‌ای است؟ بیان کرد: این مسئله دو بخش دارد و مسئولیت نظارت بر سریال‌های نمایش خانگی فعلاً با سازمان صدا و سیماست و نظارت بر فیلم‌های سینمایی در شبکه نمایش خانگی هم بر عهده وزارت ارشاد و سازمان سینمایی است. در رابطه با این مسئله کارگروهی در شورای عالی انقلاب فرهنگی با مسئولیت آقای میرباقری تشکیل شده و نمایندگان ارشاد و صدا و سیما هم در آن حضور دارند.  این آیین‌نامه در حال تدوین است و ان شاءالله بتوانیم حداکثر تعامل را بین بخش‌های مختلف داشته باشیم. در این زمینه ما نظام پیشنهادی خود را ارائه کرده‌ایم.

او در ادامه این پرسش که جایگاه سازمان سینمایی در این آیین‌نامه چیست؟ گفت: سازمان سینمایی متولی اصلی حکمرانی سینما در کشور است و جایگاه آن حتما محفوظ است و محفوظ می‌ماند و باید ارتقاء پیدا کند. نظام تنظیم‌گری سینما هم بر عهده سازمان سینمایی است.