به گزارش هنرآنلاین، فصل تابستان زمانی برای استراحت و سفر است و این موضوع در کتاب‌های کانون پرورش فکری و در لابه‌لای قصه‌ها و تصویرها نمود پیدا کرده است. سفرهایی که گاهی در مکانی جدید و ناشناخته و گاهی برای کشف دنیای درون و یا حتی سفری خیالی انجام می‌شود.

بر همین اساس نمایشگاه تصویرگری «سفر رنگ» به آثار تصویرگری کتاب‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با موضوع «سفر» اختصاص دارد.

کتاب‌هایی هم‌چون «سفر مرغ با هوش، سفر در شب، سفرنامه ناصرخسرو، سفر دراز شام، سفرنامه بوی گل، سفرهای سندباد، سفر به سوی خدا و سفر دراز شام» با تصویرگری هنرمندانی مانند مهکامه شعبانی، حسن موسوی، رامین مشرفی، ابوالفضل همتی‌آهویی و... در این نمایشگاه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

سفر1

علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از نمایشگاه، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶ به نشانی خیابان دکتر فاطمی، خیابان حجاب، مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، موزه ملی هنر و ادبیات کودک مراجعه کنند.

یادآوری می‌شود این نمایشگاه تا پایان فصل تابستان در موزه ملی هنر و ادبیات کودک و نوجوان - که زیر مجموعه مرکز آفرینش‌های ‌فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است- دایر خواهد بود.

انتهای پیام