به گزارش هنرآنلاین، حجت الله ایوبی رئیس کمیسیون ملی یونسکو، برگزاری چهارمین جشنواره ملی عکس آب را از چند جهت حائز اهمیت دانست و گفت: مسئلۀ آب و خشکسالی که کشور و به نوعی منطقه را در برگرفته است، باعث شده تا مشکلات و دشواری‌های دوچندانی ما را فرا بگیرد و این جشنواره و هر گونه کار فرهنگی و هنری دیگری می‌تواند در مورد حیاتی‌ترین مسئله بشر و  جامعه راه حل‌هایی را پیش روی مسئولان قرار دهد. به نظرم استفاده از زبان هنر و تصویر به واقع قدرتمندتر از هر ابزار دیگری می‌تواند بر اثربخشی موضوع در جامعه کمک کند و از این حیث باید هنرمندان در انجام آن مشارکت داشته باشند.

وی ادامه داد: فکر می‌کنم زبان هنر می‌تواند هر چه بهتر این تفکر را در  میان مردم و مسئولان ایجاد کند که باید برای بحران آب فکر جدی کرد و آن را به حال خود وانگذاریم. از طرفی نمایش رفتارهای نابهنجار مردم در مصرف صحیح آب و انجام کارهایی که به خشکسالی و کاهش آن کمک می‌کند  و از طرف دیگر، رفتارهای مسئولان در اتخاذ تدابیری که به حل بحران آب کمک کند از جمله مواردی است که باید هنرمندان و بوِیژه عکاسان آن را مد نظر داشته باشند و با این تفکر به سراغ آن بروند تا چاره ای بهتر برای آن اندیشیده شود.

وی در خصوص ورود یونسکو به برگزاری این جشنواره و هدف از مشارکت در انجام آن را این طور عنوان کرد: یونسکو به عنوان سازمانی علمی و  فرهنگی که مدیریت منابع آب و فرهنگ‌سازی در خصوص آن یکی از وظایف جدی آن است، سعی دارد تا با برگزاری این جشنواره در ایران و حتی پاریس که در حال رایزنی مقدمات انجام آن هستیم، نشان دهد این موضوع مهم و حیاتی نیازمند وفاق و همدلی ملی و جهانی را می طلبد و باید دست به دست هم دهیم تا این بحران را هر چه سریعتر حل کنیم.

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو، ارسال حجم زیادی از آثار و حضور شرکت کننده‌ها در جشنواره را نشان از اهمیت موضوع در جامعه عنوان کرد و گفت: طبق آماری که اعلام شد بیش از 6000 هزار اثر به دبیرخانه رسید و از میان آن‌ها و با توجه به ارزیابی چندین ساعتۀ هیأت داوران، 60 اثر برای نمایش در نمایشگاه پایانی آن انتخاب شدند که تماشای تعدادی از این کارها نشان داد، دریچه و نگاه عکاس و جهان‌بینی آن‌ها به موضوع بحران آب قابل ستایش است و امیدوارم که مخاطبان هم با دیدن این عکس ها، نگاه بهتری به آب، این نعمت الهی داشته باشند.

ایوبی در پایان حضور هر چه بهتر رسانه‌ها در نمایش آثار این نمایشگاه را خواستار شد و گفت: سعی شده تا در برگزار این جشنواره از مشارکت نهادهایی چون؛ اتاق بازرگانی ایران، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و همچنین همدلی و مشورت جامعه عکاسان بهره‌مند شویم و امیدوارم که رسانه‌ها هم با توجه به وظیفۀ خطیر خود در امر آگاه‌سازی جامعه با اهتمامی هر چه بیشتر به نمایش آثار کمک کنند تا طیف زیادی از مردم از این آثار مطلع شوند.

گفتنی است؛ افتتاحیه نمایشگاه پایانی چهارمین جشنواره ملی عکس آب و معرفی نفرات برگزیده این جشنواره، دوشنبه، 13 اسفند در موزه هنرهای فلسطین واقع در خیابان ولیعصر(عج)، خیابان بزرگمهر خیابان برادران شهید مظفر، پلاک 74، موزه هنرهای معاصر فلسطین برگزار می‌شود.