به گزارش هنرآنلاین، این اثر به کارگردانی محسن زرآبادی‌پور و تهیه‌کنندگی داوود نامور، به نویسندگی پوریا گلستانی و محسن زرآبادی‌پور از ۲۷ آبان‌ماه هر شب ساعت ۲۱ در عمارت نوفل‌لوشاتو روی صحنه می‌رود.

بهزاد عبدی، آهنگساز شناخته‌شده سینما و تئاتر، به‌تازه گی نمایش «باخ» را به عنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر روی صحنه برده و با استقبال مخاطبان روبه‌رو شده است. او همچنین پیش‌تر آهنگسازی آثار نمایشی چون «فردریک»، «اپرای عروسکی مولوی»، «کوچه عاشقی» و «دل‌آخته» را برعهده داشته است.

عبدی تاکنون دو سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن را برای فیلم‌های «آل» و «مزار شریف» در جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است. از دیگر آثار سینمایی او می‌توان به «فرزند صبح»، «خانه پدری»، «دهلیز»، «سیانور»، «قاتل اهلی»، «سوفی و دیوانه»، «آبادان یازده ۶۰»، «علفزار» و «سرهنگ ثریا» اشاره کرد.

همچنین ابوالفضل حاجی‌علی‌خانی، نویسنده،بازیگر و کارگردان تئاتر، با نمایش‌هایی چون «فین‌جین و ماهرخ»، «گذر لوطی هاشم»، «خوب، بد، زشت»، «بزرگراه» و «لیلای بی‌مجنون» در کارنامه هنری خود، در این پروژه به عنوان مشاور هنری حضور خواهد داشت.

بلیت‌فروشی نمایش «سلول» از ۱۲ آبان‌ماه از طریق سایت تیوال آغاز می‌شود.

انتهای پیام