سرویس استانهای هنرآنلاین: صابر سهرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، کوروش کمالی سروستانی، رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی شیراز و یدالله کابلی خوانساری، استاد تمام خوشنویسی ایران ضمن سخنانی این نمایشگاه را افتتاح و از آن بازدید کردند.
همچنین در آیین گشایش این نمایشگاه از صابر سهرابی، هنرمند خوشنویس و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کوروش کمالی سروستانی و محمدرضا معین خواه و هنرمندانی که آثارشان در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است، تجلیل و تقدیر صورت گرفت.
این نمایشگاه از ٢٧ دی ماه تا ٣ بهمن ماه سال جاری در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس، پذیرای مشتاقان و علاقهمندان هنر خوشنویسی است.
در این نمایشگاه آثاری از استاد یدالله کابلی خوانساری، چهره ماندگار خوشنویسی ایران و استاد محمد حیدری، عضو شورای تشخیص و ارزشیابی هنری مرحله استادی خوشنویسی نیز به نمایش گذاشته شده است.
از دیگر هنرمندان برجسته خوشنویسی میتوان به علیاکبر رضوانی و فرشته حسینی که آثارشان در این نمایشگاه به نمایش در آمده است.
عمده آثار این نمایشگاه به استاد محمدرضا معین خوان و شاگردانش اختصاص دارد.
var galleryMakerNmEyNWNjNjZhOTZmYg = new GalleryMaker( 10078, '#inlineGalleryNmEyNWNjNjZhOTZmYg', { onSuccess : function(){ $('#inlineGalleryNmEyNWNjNjZhOTZmYg ul').lightSlider({ gallery:true, item:1, loop:true, thumbItem:9, slideMargin:0, auto: true, pause: 3000, enableDrag: true, currentPagerPosition:'left' }); } } ); if (typeof galleryContentParameters === 'undefined') { galleryMakerNmEyNWNjNjZhOTZmYg.setParams({ original : { ms : 544, }, thumbnail : { w: 100, h: 70 } }); } else { galleryMakerNmEyNWNjNjZhOTZmYg.setParams(galleryContentParameters); } $(document).ready(function(){ galleryMakerNmEyNWNjNjZhOTZmYg.run(); });الهه بهرامی