سرویس مد و لباس هنرآنلاین : پس از رونمایی از لباس کاروان ورزشی ایران برای حضور در مراسم رژه سی و یکمین دوره بازیهای المپیک و هجمه انتقادات از سوی ورزشکاران، هنرمندان، طراحان مد و لباس و جمع کثیری از مردم کشورمان، کامران بختیاری طراح لباس و صاحب برند کمرون زیگزال از طرحی که پیش از این به کمیته ملی المپیک معرفی کرده بود به شکل عمومی رونمایی کرد.
در ادامه موج جدیدی از حمایت افراد شناخته شده به ویژه ورزشکاران و هنرمندان از این طرح پیشنهادی به راه افتاد و در نهایت منجر به دیدار کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک با کامران بختیاری در روز سهشنبه پنجم مرداد شد.
در دیدار روز گذشته، سه طرح جدید برای لباس رسمی کاروان ایران در مراسم رژه افتتاحیه سی و یکمین دوره بازیهای المپیک مورد قبول کمیته ملی المپیک واقع شده و قرار است تا قبل از اعزام ورزشکاران در اختیار آنها قرار گیرد.
این طراح پس از رونمایی از لباسهای پیشنهادی خود برای کاروان ورزشکار کشورمان برای حضور در مراسم رژه المپیک ریو 2016 در صفحه اینستاگرام خود نوشت: این مسئولان هستند که باید به دنبال بهترینها بروند.
کامران بختیاری روز گذشته نیز پس از اتمام جلسه با هاشمی پست دیگری را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد تا خبر پذیرفته شدن طرحهای برندش رسانهای شود.