محمد هادی کریمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری هنر ایران گفت: درصدد اقدام برای گرفتن پروانه ساخت فیلم جدیم هستم.در این فیلم که لذت نیمه تابستان نام دارد هنوز حضور هیچ بازیگزی قطعی نیست.
فیلم سینمایی "بشارت به یک شهروند هزاره سوم" ساخته قبلی این کارگردان که در جشنواره به نمایش درامد اواخر هفته گذشته توانست پروانه نمایش از اداره کل ارزشیابی و نظارت بگیرد.
کارگردان "برف روی شیروانی داغ" هم چنین اعلام کرد: تمام تلاشم این است که بتوانم به زودی برای "بشارت.." اکران عمومی بگیرم چرا که خانواده مخاطب اصلی فیلم من است و زمانی که خانواده درگیر نباشد و بتواند سینما را به عنوان اولویت اوقات فراغت خود قرار دهد بهترین زمان برای نمایش فیلم خواهد بود.
در این فیلم حمید فرخنژاد، نیکی کریمی هنگامه قاضیانی، مهدی احمدی، فرخ نعمتی، امیر حسین آرمان، ساعد سهیلی، خاطره اسدی، احمد ساعتچیان، شهرزاد کمال زاده ،ملیسا مهربان، الناز بهمن زاده، شیما نیک پور، معصومه قاسمی، دکتر بیژن شکرریز، امید عشیری، چکاوک کریمی، فاطمه اسدی، جلال مهربان، سنا علویان و بیتا فرهی به ایفای نقش میپردازند.
پایان پیام/