بن کینگزلی، بازیگر شناخته شده سینما و دارند جایزه اسکار در جدیدترین مصاحبه خود با بیان اینکه؛ باید به یاد داشته باشیم در عصری که در غرب عصر جهالت و بی‌فرهنگی نام گرفته مصادف با دوره مهم و طلایی هنر و دانش اسلامی بوده، گفته: در آن دوران ایرانیان در پزشکی، نجوم، فیزیک و شیمی سرآمد و نقطه اوج تفکر همه بشر بودند.

به گزارش سرویس بین الملل هنرآنلاین، این چهره مطرح دنیای بازیگری افزوده: من با یک زن ایرانی که در این فیلم نقش کوتاهی را بازی می‌کند صحبت می‌کردم و او به من گفت ایرانیان ابن‌سینا را بسیار زیاد دوست می‌دارند و ابن‌سینا یکی از قهرمانان ملی ایران نام گرفته است و همه ما به او احترام می‌گذاریم. او حتی به من گفت مادرش قرار است از شهر تهران برای کتابی درباره ابن‌سینا برای بنده بفرستد.

بنابر این گزارش، فیلم"طبیب" یا The Physician به کارگردانی "فیلیپ استولزی" که در آخرین مراحل فیلمبرداری قرار دارد با اقتباس از رمان پرفروشی نوشته "نوح گوردون" ساخته می‌شود و از دیگر بازیگران آن می‌توان به "استلان اسکارزگارد"، "الیور مارتینز" و "تام پین" در یکی از نقش‌های اصلی اشاره کرد.

داستان فیلم "طبیب" درباره یک بچه فقیر و یتیم انگلیسی با نام "راب کول" با بازی "تام پین" می‌باشد که در قرن یازدهم که اوج شکوفایی دانش و هنر می‌باشد به ایران سفر می‌کند و قصد دارد طب را در ایران زیر نظر مشاهیری چون ابن‌سینا فرا گیرد.

گفتنی است، هنوز تاریخ دقیق اکران این فیلم مشخص نشده است.