به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، در مراسم اغازین اجرای این نمایش، محمد اشکانفر طراح و کارگردان اثر گفت: نوع تئاتر مورد علاقه و سلیقه‌ی ما همین تئاتری است که منتسب به جریان تئاتر دانشگاهی کشور است. تئاتری که با طرح دغدغه‌های اصیل اجتماعی و کالبدشکافی معضلات روحی و روانی بشر قصه می‌گوید و طبعاً خالی از خیال و عناصر زیباشناسانه ی مقبول مخاطب نیست. وی به عوامل نمایش تفنگ میرزا رضا اشاره کرد و افزود: خاستگاه تئاتری تمامی همکاران من در این نمایش از دانشگاه‌هاست و همچنان در مکتب اساتیدی که روزی سر کلاس آن‌ها بودیم و امروز هم از حمایت و الطافشان بهره مندیم به تولید هنری می‌پردازیم.

اشکانفر با تشکر از رویه‌ی مرسوم در گزینش آثار برای اجرا در تالار مولوی گفت: از مولوی باید ایده گرفت تا به سایر جریانات تئاتری کشور هم سر و شکل بدهیم.

در ادامه‌ی این مراسم، ناصح کامگاری؛ نویسنده، کارگردان و مدرس دانشگاه که به عنوان میهمان ویژه برای افتتاح این نمایش دعوت شده بود گفت: تئاتر دانشگاهی یعنی جسارت، روشنگری و متفکر.

این استاد دانشگاه با برشمردن ویژگیهای بیشتری از تئاتر دانشگاهی افزود: اهمیت اینکه چرا تئاتر دانشگاهی مهم است و باید آنرا جدی گرفت بر کسی پوشیده نیست اما با این حال ما به ظرفیت‌های بیشتری برای گستردگی و تبلور این نوع تئاتر متعهد نیازمندیم.

کامگاری مطرح کرد: تئاتر دانشگاهی ذاتاً تئاتری جوان و پویاست و همین روحیه، اثرگذار و آینده ساز است حال آنکه اگر این نوع تئاتر بدلیل عدم حمایت‌های کافی و بی توجهی مسئولین ذیربط دچار لغزش و نگرانی شود و به سمت آن نوع تئاتری که اصطلاحاً به نام تئاتر حرفه ای می‌نامیم متمایل شود طبعاً آسیب‌های جدی بر پیکره‌ی کلی تئاتر ما وارد می‌شود و از همین حیث تئاتر کشور به وجود مراکزی مانند تئاتر مولوی نیازمند است.

کامگاری با اشاره به کیفیت اثر و عوامل نمایش تفنگ میرزا رضا... افزود: محمد اشکانفر را از روزهای دانشجویی‌اش می‌شناسم و می دانم که تئاتر برای او مقوله ای جدی و پر اهمیت است و این نمایش او قطعاً نظرات مثبت مخاطبان سخت گیر تئاتر را جلب خواهد کرد.

در پایان این مراسم، شال نمادین تئاتر مولوی به رسم یادبود توسط ناصح کامگاری و با حضور امیرحسین حریری، رئیس مرکز تئاتر مولوی به محمد اشکانفر اهداء شد.

نمایش "تفنگ میرزا رضا بر دیوار است و در پرده سوم شلیک می‌کند" نوشته محمد طلوعی و با بازی بانیپال شومون، آرزو روشناس، میثم نوروزى، الهه شه پرست، نوید نوروزى، بابک بهشاد، امیر کلهر، سعید قربانى، آرمین رجایى هر روز ساعت 18 با مدت زمان 50 دقیقه در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی به صحنه می‌رود.

دانشجویان تمامی رشته‌های تحصیلی در همه‌ی مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه‌ها می‌توانند همه روزه با ارائه کارت دانشجویی به گیشه‌ی تئاتر مولوی با تخفیف 50 درصد از این نمایش دیدن کنند.