به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شالویی در این جلسه گفت: با توجه به سابقه ای که در معاونت امور هنری داشتم با نظر وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی  قرار شد تا  تعیین معاون امور هنری، به عنوان سرپرست معاونت خدمت کنم. آقای حسینی هم اعلام کرده بود که قصد دارد از معاونت امور هنری خداحافظی کند و رییس محترم فرهنگستان زبان و ادب فارسی درخواست و تأکید کردند که به خدمات آقای حسینی نیاز دارند، بنابراین این تغییر انجام شد. بنابراین این تغییر انجام شد.

شالویی با قدردانی از خدمات حسینی گفت: کسی نمی تواند خدمات آقای حسینی و همکاران معاونت را در این چهار سال انکار کند که دو سال از این دوره با دشواری هایی چون شیوع کرونا، مضایق مالی و بودجه ای و سختی های دیگر همراه شد. از برگ های برنده آقای حسینی در معاونت امور هنری این بود که افراد باتجربه و توانمند و خوشنام با معاونت هنری همکاری کردند. آقای حسینی هنرمند است و دل در گرو سمت، عنوان و مدیریت ندارد اما هموراه دغدغه خدمت و فعالیت در فرهنگ و هنر دارد. امیدواریم در حوزه جدید فعالیت هم موفق باشند.

سیدمجتبی حسینی در این جلسه با قدردانی از مدیران و همکاران معاونت امور هنری گفت: معاونت امور هنری حوزه های متنوعی دارد که هرکدام شرایط و ادبیات متفاوتی دارد. سعی شد در این دوره با یک برنامه و انسجام فعالیت ها برنامه ریزی و انجام شود. کارهایی به دور از وعده ها،  انجام شد تا پس از انجام در معرض دید و داوری قرارگیرد. فعالیت های عمرانی مانند بهسازی موزه هنرهای معاصر تهران، سالن اصلی تئاترشهر، مجموعه بنیاد رودکی، آثار موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان، ساماندهی فرآیندها و رویدادها، هوشمندسازی، فعالیت های هنری استانها، برنامه ها و رویکردهایی متناسب با شرایط کرونا و ... از جمله فعالیت هایی بود که در این دوره انجام شد و این به دلیل وجود مدیران و همکاران فعال و باتجربه ای است که صمیمانه و از سر مسوولیت در معاونت فعالیت می کنند.  

در این جلسه احمد صدری دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور، قادر آشنا مدیر کل هنرهای نمایشی، امین مؤیدی مشاور برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی، هادی مظفری مدیر کل هنرهای تجسمی، محمد اله‌یاری مدیر کل دفتر موسیقی، علی‌اکبر صفی‌پور مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری، مریم پورشهابی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، عبادرضا اسلامی رئیس فرهنگسرای نیاوران، مجید فروغی مدیر روابط عمومی معاونت امور هنری، علیرضا حفیظی مدیر حراست معاونت امور هنری و عبدالرحیم سیاهکارزاه رئیس مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر حضور داشتند.

اله‌یاری در این جلسه گفت: آقای حسینی در این دوره برای هنر تلاش و در شرایط دشوار حوزه کلان هنر را مدیریت کردند، از حمایت و همراهی آقای حسینی قدردانی می کنم و برای آقای شالویی نیز آرزوی موفقیت دارم.

قادر آشنا مدیر کل هنرهای نمایشی نیز گفت: در بیش از 15 سال سابقه مدیرکلی در حوزه فرهنگ و هنر این دوره معاونت، یکی از منسجم ترین گروه ها برای فعالیت را مشاهده کردم.

احمد صدری نیز در این جلسه گفت: آقای حسینی فارغ از هنرمند بودن، درباره تاریخ و مسایل هنر آگاهی و تسلط دارند و در موارد مختلف مسایل و نکات دقیقی را ارائه می کردند.

صفی‌پور مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری هم گفت: در این دوره با حمایت‌های جدی آقای حسینی از ارتقای کمی و کیفی آموزش هنر، تغییراتی در فرآیندها در حوزه آموزشگاه‌های آزاد هنری و هنرستان‌های هنرهای زیبا انجام شد و تعداد هنرستان‌ها به 59 باب افزایش یافت.

سیدامین مؤیدی نیز در این جلسه گفت: در این دوره سعی شد فعالیت‌ها براساس قوانین و قواعد هنری انجام شود و نگاه راهبردی در زمینه هنر دنبال شد.

در پایان این جلسه، با اهدای تابلوی نقاشی و لوح تقدیر از خدمات سیدمجتبی حسینی در دوره مسوولیت معاونت امور هنری قدردانی شد.