سرویس مد و لباس هنرآنلاین: کارگروه بررسی و پیگیری تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی پوشاک از سال گذشته تشکیل شد و بر این اساس قرار شد واردکنندگان و تاجران با ارائه تعهد به این کارگروه اقدام به دریافت و توزیع ملزومات وارداتی کنند تا کالاهایی همچون نخ و پارچه بدون واسطه در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.

محمد توکلی دبیر کارگروه بررسی و پیگیری تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی پوشاک با گله‌ از برخی کارشکنی‌ها در روند فعالیت این کارگروه به خبرنگار هنرآنلاین، گفت: طی ماه‌های اخیر و با تشکیل این کارگروه، منافع عده بسیاری به خطر افتاده و بازار سیاه و واسطه‌هایی که تاکنون در این مسیر به سودهای بسیاری دست می‌یافتند، از شرایط کنونی راضی نیستند و کارشکنی‌ می‌کنند.

توکلی درباره اقدامات اخیر این کارگروه در بحث تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی اذعان داشت: توزیع بدون واسطه دو میلیون قطعه سوزن دستگاه جوراب‌بافی با 30 تا 40 درصد زیر قیمت، 300 هزار متر پارچه و سه هزار تن نخ حاکی از آن است که حجم قابل‌توجهی از این مواد اولیه به دست تولیدکنندگان رسیده است آن‌هم درحالی‌که بخشی از این مواد مربوط به واردات بوده است.

دبیر کارگروه بررسی و پیگیری تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی پوشاک بیان کرد: ما به‌شدت مخالف واردات هستیم، به شرطی که تولیدات داخلی کیفیت قابل‌ قبول داشته باشند، کما اینکه این کارگروه آمادگی خود را برای خرید مواد اولیه ایرانی اعلام می‌کند.

او به نفوذ برخی کارخانه‌های ریسندگی که 40 درصد کل نخ کشور را تولید می‌کنند در راستای تعطیلی کارگروه بررسی و پیگیری تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی پوشاک اشاره کرد و گفت: کارخانه‌هایی که توان تولید نخ مرغوب برای تولیدکنندگان را ندارد به تعداد انگشتان دست هم نمی‌رسد.

توکلی تصریح کرد: با تداوم این وضع و اصرارهای بی‌مورد و کارشکنی‌های موجود، در آینده نزدیک با کمبود نخ و گرانی این کالا مواجه خواهیم شد.

او تأکید کرد: افرادی که برای تأمین مواد اولیه با کارگروه همکاری نمی‌کنند، مخالف شفاف‌سازی هستند چرا که تا پیش‌ازاین کارخانه‌دار پارچه را به‌واسطه می‌داد و بعد از دو سه دست چرخیدن توسط واسطه باقیمت اصلی به تولیدکننده نمی‌رسید اما امروز با تشکیل این کارگروه مواد اولیه باقیمت واقعی به دست تولیدکنندگان می‌رسد.