به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، پوستر "شعر تن‌پوش" طرح شیم عصر روز یکشنبه ۲۸ بهمن‌ماه با حضور حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و شیما محمودی مدیر طرح شیم و جمعی از اصحاب رسانه در سالن همایش‌های بوستان گفتگو رونمایی شد.

شیما محمودی مدیر طرح شیم درباره المان‌ها و نمادهای استفاده شده در این پوستر گفت: در پس‌زمینه پوستر طرح شیم از دو صندلی روبروی هم که دارای کف‌پوشی از حروف فارسی ایران است استفاده شده است. این دو صندلی نمادی از دو شاعر حافظ شاعر پرآوازه ایرانی و گوته شاعر آلمانی است که در شهر وایمار آلمان وجود دارد.

وی افزود: از آوردن نام دو شهر شیراز و وایمار را در این پوستر سعی داریم موضوع خواهر خوانندگی این دو شهر زیبا و تاریخی ایران و آلمان را مطرح کنیم موضوعی که مجالی را فراهم می‌کند تا هر دو کشور به یک هم‌نشینی فرهنگی دست یابند. جایی که فرهنگ‌ها با یکدیگر تلاقی پیدا نمی‌کنند بلکه یکدیگر را دربر می‌گیرند چراکه این رسم خواهرانگی است.

محمودی تصریح کرد: در این پوستر شیراز نمادی از هویت ایران زمین به شمار می‌رود سرزمینی که جای در قلب تاریخ تمدن دارد و وایمار نمادی از شهرهای تاریخی اروپا است که هنرمندان، نویسندگان و فلاسفه تأثیر گذار در تاریخ و فرهنگ و تمدن کشور آلمان مانند گوته، باخ، نیچه، مارتین لوتر، شوپنهاور و واگنر را در دل خود جای داده و پرورانده است‌.

بر روی پوستر کلمه باغ شیم را به صورت انگلیسی آورده‌ایم. باغ شیم (شیم گاردن) نشانه باغ‌های سرسبز شیراز است چون شیراز را در قدیم الایام با باغ‌های سرسبزش می‌شناختند. باغ شیم خاستگاه خواهر خوانده‌های شیراز می‌گردد و با این مهم به تئوری تقریب تمدن‌ها جامعه عمل می‌پوشانیم.

photo_2019-02-18_14-01-00

حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در آیین رونمایی از پوستر "شعر در قالب تن پوش" که عصر روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه با حضور شیما محمودی مجری (طرح شیم) و جمعی از اصحاب رسانه در سالن همایش‌های بوستان گفتگو برگزار شد، از آغاز نقد در حوزه مد و لباس خبر داد و گفت: یکی از اتفاقاتی که در هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر رخ داده، آغاز نقد در حوزه مد و لباس است، در واقع نقد منصفانه به معنای ارتقا سطح کیفی پوشش و لباس و مد است و نتیجه آن منجر به شناخت و مشکلات جاری در حوزه مد و لباس خواهد شد.

وی افزود: نقد در حوزه مد و لباس یکی از موضوعات مهم در جشنواره امسال است که در حال انجام است در این راستا شیوه نامه‌ای نیز تأمین شده است. در واقع رونمایی از اختراعات، ایده‌ها و اندیشه‌ها، از اقدامات مهمی است که در جشنواره امسال شکل گرفته است و زمینه توسعه آن در جامعه ایجاد می‌شود.

او تصریح کرد: اقداماتی که در حوزه مد و لباس در صورت می‌گیرد جریان ساز است هیچ رویدادی در کشور وجود ندارد که بدون حضور و تلاش هنرمندان عرصه مد و لباس شکل گرفته باشد و تمامی ایده‌های به اجرا در آمده مبتنی بر فکر صاحبان اندیشه بوده است و ما امروز مدیون افکار هنرمندانی هستیم که بی منت اندیشه‌های هنرمندانه خود را در اختیار کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور قرار می‌دهند.

قبادی با اشاره به حضور اصحاب رسانه در اطلاع رسانی هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر نیز، گفت: بودن اصحاب رسانه درکنار فعالیت‌های مد و لباس در کشور و در هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس، باعث سرعت بخشی عرصه مد و لباس در کشور شده است چرا که برگزاری چنین رویدادی در کشور، زمینه رشد و توسعه و خلاقیت را به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه بزرگترین مساله در دنیای مد، حضور در دنیای هنر است، خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه شعر در قالب تن پوش با محوریت مد و لباس، در واقع باعث ایجاد یک نگرش جدید در جهت تبدیل یک محصول به یک اثر هنری است و این امر جز با همکاری افرادی که به نوعی شاخصه‌های دنیای هنر محسوب می‌شوند میسر نخواهد شد.

photo_2019-02-18_14-01-00 (3)

طرح شیم و اجرای آن به صورت یک مسابقه در دو شهر شیراز (ایران) و وایمار (آلمان) منجر به اثر بخشی در حوزه مد و لباس هر دو کشور خواهد شد.

هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر از ۲۶ بهمن تا ۲ اسفنده ماه با شعار خوشا مکران و نقش بی مثالش از ساعت ۱۰ الی ۲۰ در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفتگو برگزار می‌شود.