سرویس فرهنگ و ادبیات هنرآنلاین، شهریار زمانی نویسنده، با این توضیح که کتاب "من علی‌ام" را برای چاپ به انتشارات سروش سپرده، به هنرآنلاین گفت: این رمان مکمل کتاب "خانه پدری" درباره زندگی جلال آل‌احمد است که توسط دفتر نشر فرهنگ اسلامی به چاپ رسیده و تلاش می‌کند چهره ‌جدیدی از این نویسنده صاحب‌نام معاصر به نسل جوان معرفی کند.

او که در رمان "خانه پدری" به شکل جدیدی در قالب رمان رسیده و این روند را در کتاب "من علی‌ام" ادامه داده، افزود: به نظرم باید به سمت داستان‌های مستندگونه حرکت کنیم. ژانری که جای کار دارد و بسیاری از نویسنده‌ها به این سمت رفتند و طبع‌آزمایی کردند. در این نوع نگارش اطلاعاتی به خواننده داده می‌شود که مستند است اما قالب داستانی دارد. کتاب "خانه پدری" یک راوی ساواکی دارد که از نگاه مخالف به جلال آل‌احمد نگاه می‌کند تا نگاه موافق.

زمانی با بیان این که کتاب "من علی‌ام" درباره دکتر علی شریعتی است، تصریح کرد: در این رمان نیز که حالتی بین مستند و داستان است به مقطعی از زندگی شریعتی پرداختم. 

او با این توضیح که جلال آل‌احمد و علی شریعتی به یک جریان فکری منتسب هستند، گفت: این دو دیدارهایی نیز با یکدیگر داشتند و شریعتی خود را دنبال‌رو آل‌احمد می‌داند و می‌دانیم آل‌احمد در مبحث ادبیات قوی‌تر از شریعتی است. هر دو نقاط مشترکی با هم دارند و سرنوشت آن‌ها شبیه یکدیگر است و کمتر از 50 سال عمر کردند. با وجود زندگی امروزی، خانواده مذهبی و ریشه قوی دینی داشتند. هر دو بر دو سه نسل از جامعه تاثیرگذار بودند. سعی کردم این ارتباط‌ها را در این دو شخصیت‌ کشف کنم و روی نقاط مشترک آن‌ها کار کنم.

زمانی با این توضیح که شخصیت‌های تاریخی زیادی هستند که می‌توان به آن‌ها پرداخت، اضافه کرد: با همین شیوه روایت و تلفیق جدید مشغول نگارش داستانی راجع به شهیدچمران هستم.

"ماجرای معنویت در دوران جدید" در حوزه غرب‌شناسی، رمان‌های "زنی بدون کیف دستی" و "هیرو" در حوزه دفاع‌مقدس. کتاب‌های "ناهید"، "نشان لبخند" و رمان "شیر علم" از آثار منتشر شده این نویسنده به شمار می‌آیند.