به گزارش هنرآنلاین،  سه کارگاه آموزشی روش تدریس مهارت‌های "دستور و نگارش"، "شنیدن و تلفظ" و "صحبت کردن" زبان فارسی از ابتدای آبان‌ماه برای واجدان شرایط در محل این بنیاد برگزار خواهد شد.

دوره آموزشی روش تدریس مهارت "دستور و نگارش" توسط بهروز محمودی بختیاری، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مولف کتاب "آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان" تدریس خواهد شد. این دوره از 3 تا 11 آبان ماه طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه برگزار می‌شود.

دوره آموزش روش تدریس مهارت "شنیدن و تلفظ" نیز توسط موسی نوشی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تدریس خواهدشد. این دوره از 2 تا 10 آبان و طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برگزار می‌شود.

همچنین دوره آموزشی روش تدریس مهارت "مکالمه" توسط افسانه غریبی مدرس مدعو گروه "آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان" در دانشگاه الزهرا و از شنبه 5 آبان‌ماه تا دوشنبه 8 آبان‌ماه از ساعت ۸ تا ۱۵ برگزار خواهدشد.

سرفصل آموزشی این دوره‌ها شامل؛ تعریف  مهارت مد نظر، نحوه آموزش آن مهارت در روش‎های تدریس مشهور از جمله GTM، AML، CLT (TBLT, CBI)، معرفی الگوهای روش‎های جدید آموزش مهارت مد نظر، حداقل 10 تکنیک متداول و محبوب برای آموزش مهارت مد نظر، اصول ارزشیابی و سنجش مهارت، بررسی وضعیت آموزش مهارت مد نظر در منابع مختلف آموزش زبان فارسی، بحث و گفت‎وگو درباره عملکرد زبان‎آموزان خارجی در هر یک از مهارت‌ها می‌شوند.

متقاضیان شرکت در این دوره باید کارگاه آموزشی "نظام‌ها و زیر نظام‌های زبان فارسی" را به عنوان پیش‌نیاز گذرانده باشند.

همچنین شرکت کنندگانی می‌توانند در دوره‌های تربیت مدرس بنیاد سعدی شرکت کنند که دارای مدرک کارشناسی ارشد در یکی از رشته‌های آزفا، زبان و ادبیات فارسی، زبان‌شناسی و آموزش هر یک زبان‌های خارجی باشند. یا سابقه آموزشی و پژوهشی تدریس زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان داشته باشند.