به گزارش هنرآنلاین؛ روابط عمومی جایزه داستان تهران: علی خدایی با طرح این سوال که در سومین دوره جایزه داستان تهران در چهارسال متوالی چه کرده‌ایم و در حال حاضر در چه موقعیتی هستیم، گفت: این سوال بارها از من به عنوان داور این جایزه ادبی پرسیده شده و من همیشه به کسانی که این سوال را پرسیده‌اند، گفته‌ام آثاری که انتخاب کرده‌ایم به تناوب در همشهری داستان و کتاب نویسنده به چاپ رسیده و همین موضوع نشان می‌دهد در انتخاب‌ها به نکاتی که در فراخوان آمده است، توجه کرده‌ایم.

‎او با طرح این سوال که انتخاب داستان از دل یک جایزه ادبی این‌چنینی چه دستاوردهایی داشته است ادامه داد: در هردوره از برگزاری جایزه داستان با کثرت نویسنده‌های آماتور و حرفه‌ای روبرو هستیم که در مسابقه شرکت می‌کنند که این موضوع خود نشان می‌دهد نویسنده‌های ایرانی در هر سطح نیاز به وجود آمدن مرکزی جدید برای ادبیات را احساس کرده‌اند، این که نویسنده‌ای از یک شهر می‌نویسد بیشتر از انتقال ارزش‌های مکانی حاوی روح زمانه‌ای است که در آن زندگی می‌کند و تهران یکی از نمادین‌ترین شهرهای انسان امروز ایرانی برای نشان دادن ضمیرش است.

‎به گفته‌ی این نویسنده با مطرح شدن تهران به عنوان موضوع داستان شاهد برگزاری جایزه ادبی با موضوع سایر شهرها مثل اصفهان و شیراز روبرو شدیم که این نکته را نیز می‌توان از دستاوردهای جایزه داستان تهران دانست.

‎ او درمورد انتخاب تهران به عنوان موضوع یک جشنواره ادبی گفت: تهران به عنوان شهری که اولین‌ها در آن اتفاق افتاده، اهمیت خاصی دارد. تهران شهر شیوه‌های مختلف زندگی و برخوردارهاست و همین موضوع اهمیت آن را برای موضوع یک مسابقه مشخص می‌کند.

‎خدایی معتقد است: موضوعاتی از این دست منبع و جرقه داستان بوده و درکنار اعلام فراخوان می تواند انگیزه خلق داستان‌های ویژه تهران را فراهم کند، داستان‌هایی که مختص این شهر بوده و در جای دیگر نمی تواند اتفاق بیفتد.

‎به گفته این نویسنده هر داستان تهران می تواند ویژگی های خاص تهران را نشان دهد و حتی در روابط انسان ها تاثیرگذار باشد.