به گزارش هنرآنلاین، پیش از این اعلام شده بود فیلم سینمایی "پشت دیوار سکوت" جدیدترین اثر مسعود جعفرى جوزانى به تهیه کنندگی فتح‌الله جعفری جوزانی و محمد خزاعی روز 30 اسفند ماه جاری (20 مارس 2017) در گردهمایی NGOها و نهادهای مردم محور جهانی در حمایت از مادران و کودکان مبتلا به ویروس اچ آی وی در مقر اصلی سازمان ملل متحد در آمریکا به نمایش در می آید. اما جعفری جوزانی روز گذشته در نشست خبری که به همین منظور برگزار شده بود اعلام کرد به دلیل تبعیض و رفتار نژادپرستانه رئیس جمهور آمریکا این امر میسر نیست و از دلایل انصراف از نمایش این فیلم در مقر اصلی سازمان ملل متحد در آمریکا خبر داد.

وی در ابتدای این نشست گفت: نطفه و فکر اولیه ساخت فیلم برای آگاهی‌بخشی به مخاطب و شکستن تابوی بیماری ایدز بسته شد و اینکه بتوانیم بر جهل و نادانی جامعه نسبت به این بیماری غلبه کنیم. قرار بر این بود ۲۰ مارس ۲۰۱۷ (۳۰ اسفند ماه جاری) فیلم "پشت دیوار سکوت" در مقر اصلی سازمان ملل توسط انجمن احیای ارزش‌ها برای انجمن‌های سراسر دنیا به نمایش درآید که اتفاقاً ما این را تابو نمی‌بینیم؛ بلکه با آن مبارزه می‌کنیم تا آن را ریشه کن کنیم، چون هیچ پدیده‌ای در این جهان نیست که اندیشه انسان نتواند برای آن برخیزد و برآن نور بتاباند.

کارگردان "درچشم باد" افزود: برنامه‌ریزی انجمن احیاء برای نمایش "پشت دیوار سکوت" در مقر اصلی سازمان ملل متحد بسیار ارزشمند بود و چیزی نبود که بتوان از آن گذشت، به همین دلیل ما با همه وجودمان تلاش کردیم که فیلم به موقع تمام و آماده شود تا ما به NGOهای دیگر کشورها نشان بدهیم، همه اقشار جامعه آن را ببینند و حداقل کنجکاوشان کنیم تا بیشتر بفهمند. ما به وسیله هنر، مردم را تشویق به فهمیدن و آگاهی بیشتر می‌کنیم. اما با تصمیم غلط و عجیب ترامپ، این امر محقق نشد. ما همه تلاش خود را کردیم که بتوانیم فیلم را با کیفیت لازم برای نمایش در کنفرانس جهانی زن آماده کنیم. اما تصمیم نژادپرستانه و ضد مذهب ترامپ امکان حضور ۷ کشور در آمریکا را فراهم نمی‌کند و ترجیح دادیم که در مقابل این تصمیم نابخردانه از نمایش فیلم پرهیز کنیم.

جوزانی همچنین گفت: دولت آمریکا اطلاعات دقیقی از حضور اقلیت ایرانی در آمریکا دارد و می‌داند این اقلیت سهم بزرگی در مراکز مختلف پزشکی و ناسا در این کشور دارند و بسیار موفق بودند. ایران از معدود کشورهایی است که مهاجران بسیار با سوادی در آمریکا دارد.

او تأکید کرد: متأسفم هنوز در دنیا رهبری تصمیم غیرانسانی می‌گیرد. عدم حضور فیلم سینمایی "پشت دیوار سکوت" در سازمان ملل مبارزه با تبعیض است، انجمن‌های مردم‌نهاد سابقه دیرینه‌ای در کشور ما دارند در زمان حمله مغول‌ها نیز این نهادهای مردمی توانستند موفق عمل کنند و به عقیده من نهادهای مردم محور به خوبی می‌توانند فعالیت کنند زیرا هیچگاه وابسته به دولت نیستند و دچار سیاست‌زدگی نمی‌شوند همانگونه که فیلم اشاره دارد و پیشنهاد می‌دهد تأسیس نهادهای مردم محور می‌تواند راه نجاتی برای حل مسائل اجتماعی باشد.

در بخش پایانی این نشست خبری، نامه‌ای خطاب به ریاست کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد در مورد انصراف از اکران فیلم سینمایی "پشت دیوار سکوت" در مقر اصلی سازمان ملل متحد حضور توسط خسرو منصوریان بنیانگذار و مدیر گروه احیاء، قرائت و گفته شد که رونوشتی از آن نیز برای ریاست جمهوری اسلامی ایران، وزیر کشور ، وزیر امور خارجه، معاونت محترم زنان و خانواده ریاست جمهوری، دفتر سازمان ملل متحد و ریاست جمهوری ایالت متحده آمریکا ارسال شده است.