به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی ششمین جشنواره بین المللی فیلم شهر، طی حکمی از سوی سیدعلی احمدی دبیر این دوره از جشنواره، مسعود امینی تیرانی، سعید پور اسماعیلی، رقیه توکلی، امیرشهاب رضویان و امیر عبدالحسینی به عنوان اعضای هیات انتخاب فیلم های کوتاه و نیمه داستانی این رویداد هنری، کار ارزیابی اثار را آغاز کرده اند. اعضای هیات انتخاب این بخش، از ابتدای تیرماه کار خود را آغاز کردند و آثار بخش مسابقه را از میان بیش از 650  فیلم رسیده به دبیرخانه جشنواره انتخاب خواهند کرد.

مسعود امینی تیرانی فارغ التحصیل رشته سینما از دانشگاه هنر و عضو هیات مدیره انجمن فیلم کوتاه، عضو گروه نگارش سر فصل های آموزشی انجمن سینمای جوانان ایران و مدرس سینما است. وی همچنین عضو هیات انتخاب و داوری جشنواره فیلم سینماحقیقت، جشن خانه سینما، جشنواره سینمای جوان و عضو هیات داوری فیلم های مستند جشنواره ی تجسمی فجر بوده است.

کارگردانی فیلم سینمایی بیداری برای سه روز، فیلم های داستانی کوتاه و تجربی پژواک، غبار آلوده ها، نوبت پنجره هاست،  باران، شب، داوود  و... ، فیلم های مستند زارچ، فیروزآباد، هزار و یک روز، هزار و یک راه، راهی به کویر، شنیدن تاریخ و...  در کارنامه او دیده می شود.

سعید پوراسماعیلی فارغ التحصیل کارشناسی سینما با گرایش فیلمبرداری از دانشگاه هنر و عضو انجمن فیلم کوتاه ایران و آکادمی داوری ایسفاست. وی کارگردان و تدوین‌گر و همچنین مدرس تصویربرداری، عکاسی، نورپردازی است که داوری جشنواره‌های متعدد را برعهده داشته است.

در کارنامه هنری او می توان به تدوین بیش از ۲۰فیلم کوتاه داستانی، مستند و انیمیشن، کارگردانی سه فیلم کوتاه داستانی ، سه فیلم کوتاه مستند، نویسندگی و کارگردانى مجموعه مستند تلویزیونی "تجدید حیات پایتخت" و ساخت فیلم های مستند "از تمام دریچه ها" و "میدان مین" اشاره کرد.

رقیه توکلی کارشناس سینما و کارشناس ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره تهران و عضو انجمن فیلم کوتاه ایران، مدرس و مدیر گروه رشته عکاسی و سینما دانشگاه فرهنگ و هنر یزد است. از جمله ساخته های او که در جشنواره های متعدد داخلی و خارجی شرکت داشته است می توان به صبا، ساعت شش، و دیگر هیچ، مهمانی، مسافر، آب و تو فقط مادر من باش اشاره کرد. ساخت مستندهای سهراب سپهری، خانه ام دیروز امروز، 124 و 6 مستند از مجموعه مستندهای دست آفریده ها و فیلم سینمایی "مادری" به عنوان اولین تجربه بلند سینمایی در کارنامه او دیده می شود.

امیرشهاب رضویان فارغ التحصیل کارشناسی کارگردانی سینما و کارشناسی ارشد پویانمایی از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است. وی ساخت حدود چهل فیلم کوتاه و ٦ فیلم بلند در کارنامه هنری خود دارد که در جشنواره‏های داخلی و خارجی زیادی به نمایش در‏آمده‏اند. او نویسندگی و کارگردانی فیلم های سینمایی سفر مردان خاکستری، تهران ساعت 7 صبح، مینای شهر خاموش، تابستان عزیز ، روزی که مینا گم شد و یک دزدی عاشقانه را بر عهده داشته است.

امیر عبدالحسینی دارای لیسانس تولید گرایش کارگردانی فیلم از دانشگاه صدا و سیما و فوق لیسانس ادبیات نمایشی از دانشگاه تهران، معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است.

وی مدیر هنری خانه کاریکاتور ایران، مدیر هنری جشنواره تجسمی "هنر جوان"، عضو شورای تخصصی مرکز هنرهای تجسمی، مدیر تولید و مشاور مرکز موسیقی حوزه هنری، دبیر سومین جشنواره هنر جوان، دبیر اجرایی هشتمین دوسالانه بین‌المللی کاریکاتور تهران بوده است.

عبدالحسینی همچنین مدیریت تولید مستند سینمایی "خاکستر و خیال"، مدیریت تولید و برنامه‌ریزی مستند تلویزیونی "عشق و آتش" درباره هنرمند استاد عباس قانع و ساخت فیلم مستند ۱۶ میلی‌متری "شنگرف" درباره هنرمند نگارگر جمشید سرحدی را برعهده داشته است.

ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر از 9 تا 14 مردادماه به دبیری سیدعلی احمدی در تهران برگزار می‌شود.

حضور دوسالانه فیلم های کوتاه در جشنواره سلامت

دبیر دومین جشنواره فیلم سلامت گفت: فیلم های کوتاه هردوسال یکبار در این جشنواره حضور خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی دومین جشنواره فیلم سلامت، ابراهیم داروغه زاده با اشاره به استقبال فیلمسازان از دومین دوره این جشنواره، گفت: خوشبختانه بخش مهمی از اهداف جشنواره که توجه به موضوع سلامت در آثار سینمایی بود محقق شده تا آنجا که در طول سال فیلم های بسیاری با موضوعات مختلف در حوزه سلامت ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه بخشی از این آثار در حوزه فیلم کوتاه تولید شده است، افزود: قطعا در سال آینده بخش فیلم کوتاه به جشنواره اضافه خواهد شد و این بخش جایگزین یکی از بخش های کنونی جشنواره خواهد شد.

داروغه زاده یاداور شد: تلاش ما بر این است جشنواره فیلم سلامت از سوی مردم به درستی دیده شده و کارشناسان حوزه سلامت در تعاملی مشترک با فیلمسازان به ارتقای کیفی ارائه اطلاعات مربوط به این حوزه در آثار سینمایی کمک کنند.

جشنواره ملی فیلم سلامت، با هدف جمع آوری ایده‌های بزرگ و دعوت از سینماگران و هنرمندانِ متعهدی که سالم زیستن آدمی، دغدغه آنهاست در چهار بخش "فیلم های سینمایی"، "مستند" ، "برنامه های تلویزیونی" و بخش "دانشجویی" برگزار خواهد شد.

دومین جشنواره فیلم سلامت از اول تا پنجم شهریورماه سال جاری در تهران برگزار می شود.