به گزارش هنرآنلاین، تازه‌ترین رویداد آرت‌سنتر به برگزاری نمایشگاه نقاشی‌های هیرو شیخ‌الاسلامی هنرمند معاصر کشورمان اختصاص دارد. این نمایشگاه جمعه ۲۱ آبان ۱۴۰۰ با حضور برخی از چهره‌های هنری و علاقه‌مندان به هنر نقاشی کار خود را آغاز کرد.

آثار این نمایشگاه نگاه متفاوتی به موسیقی، ساز‌ها، نوازندگان و خنیاگران موسیقی کردستان دارند.

وحید ملک بنیانگذار مجموعه گالری‌های آرت سنتر این نمایشگاه را به زنده‌یاد کامبیز درم‌بخش تقدیم کرده است و در بخشی از این نمایشگاه جایگاهی برای یادبودِ استاد کامبیز درمبخش در نظر گرفته شده است.

نقاشی‌هایی شبیه به تحریر‌های آوازی

عنایت‌اله نظری نوری از هنرمندان شناخته شده کشورمان در حاشیه این نمایشگاه گفت: برایم جالب بود که هنرمندی به این جوانی، تا این حد شیدایی در اثرش جاری است. این کار‌ها پر از فریاد، هیاهو، زیبایی و قدرت است. برای من جای تعجب دارد که هنرمندی جوان چگونه توانسته به این درک و دریافت از خیال و ذهنش برسد.

وی با تشبیه نقاشی‌های نمایشگاه «زروان» به تحریر‌های آوازی، تأکید کرد: برخی رئالیستی فکر می‌کنند. در صورتی که وقتی شجریان آواز می‌خواند و شعری را می‌خواند، در بین کلمات با تحریر‌ها خیال و مفهوم و حس را منتقل می‌کند. خودِ تحریر به تنهایی هیچ معنایی ندارد، اما زیبایی و حس و مفهومِ عمیقی در آن هست. نقاشی‌های نمایشگاه زروان هم پر از حسی شبیه به همین تحریر‌ها است.

آثار شیخ‌الاسلامی به فُرم نزدیک‌تر شده است

همچنین فاروق مظلومی منتقد هنری که به دیدنِ آثار این نمایشگاه آمده بود، درباره آثار این نمایشگاه گفت: سال‌ها است که آثار خانم هیرو شیخ‌الاسلامی را دنبال می‌کنم. این نمایشگاه نشان داد که بیانِ‌ایشان در کارشان ارتقاع پیدا کرده و به فُرم نزدیک شده است. من از دیدن این نمایشگاه واقعاً راضی بودم.

وی سبک آثار این نمایشگاه تأکید کرد: آثار خانم شیخ‌الاسلامی در عینِ داشتن رنگ و لعاب، عمق بسیاری هم در دل خود دارند. عمقی‌اندیشه‌ای که باعثِ بالا رفتنِ ارزش این آثار می‌شود. پس دیگر نمی‌توان به عنوان آثاری تزئینی به این آثار نگاه کرد و باید آن‌ها را خیلی جدی گرفت.

نمایشگاه نقاشی‌های هیرو شیخ‌الاسلامی به عنوان «زروان» برگزار می‌شود و شامل ۱۵ تابلو است.

تابلو‌های این نمایشگاه، برداشتهای نقاش از موسیقی منطقه کردستان است. شیخ‌الاسلامی در خانواده‌ای اهل موسیقی بزرگ شده و خواهرش سرپرست گروه موسیقی «ژیوار» است.

این هنرمند نقاش درباره علاقه‌اش به موسیقی گفته بود که اگر نقاش نمی‌شدم حتماً موسیقی را دنبال می‌کردم. او موسیقی را تکمیل‌کننده‌ی نقاشی‌اش معرفی کرده بود.

هیرو شیخ الاسلامی متولد ۱۳۶۱ در سنندج و لیسانس معماری است. نقاشی را به صورت تجربی کار کرده و تا کنون چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی داشته است.

نمایشگاه نقاشی در گالری ملک شاهی سال ۱۳۹۰، گالری هنر اربیل کردستان عراق ۱۳۹۱، گالری ثالث ۱۳۹۵ و شرکت در ۳۱ نمایشگاه گروهی ایران از جمله فعالیت‌های داخلیِ این نقاش بوده است.

نمایشگاه گروهی هنرمندان معاصر ایران در لیسبون پرتقال، پروژه مشترک آرت دام - پنج زن نقاش ایران و سوئد، نمایشگاه گروهی می‌تریا گالری هلند، آرت اکسپو دانژه در آلمان و نمایشگاه گروهی یونسکو در روسیه فعالیت‌های خارجیِ هیرو شیخ‌الاسلامی به حساب می‌آیند.

نمایشگاه نقاشی‌های هیرو شیخ‌الاسلامی از ۲۱ آبان تا ۲ آذر در آرت سنتر برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به نقاشی می‌توانند هر روز از ساعت ۱۱ تا ۲۱ به باغ انجمن خوشنویسان، بلوار اندرزگو، سلیمی شمالی – آرت‌سنتر مراجعه کنند.