به گزارش هنرآنلاین، این نمایشگاه حاصل فعالیت گروهی هنرجویان موسسه هنرهای تجسمی بهار ایده است. نازیلا پاکیاری مدیر آموزشگاه بهار ایده اهمیت ویژه‌ای برای ارائه آثار هنرجویانش به شکل حرفه‌ای قائل است. از این‌رو هنرجویان آموزشگاه از سنین متعدد کودک و نوجوان تحت عنوان یک موضوع پروژه هنری‌ای را آغاز می‌کنند و در ذیل آن به آفرینش آثار هنری خود با رویکرد اهمیت خلاقیت می‌پردازند و در نهایت آثار خلق شده در یک گالری رسمی به نمایش گذاشته می‌شود و در قالب کتاب نیز منتشر می‌شود.

نکته جذاب شکل تولید هنری هنرجویان بهار ایده و نوع مواجهه‌ ایده پرداز این نمایشگاه‌ها با شکل خلاق ارائه است. پاکیاری در مورد چگونگی شکل‌گیری نمایشگاه "من و اسطوره" چنین عنوان می‌کند: "نمایشگاه من و اسطوره یا بهتر بگوییم "من و ابرمن"  از نگاه کودکان و نوجوانان به سه مقوله نهاد،‌ من ، ابرمن می‌پردازد. این سه عنصر در تعامل با یکدیگر، رفتارهای پیچیده انسانی را به وجود می‌آورند.  نهاد تنها مؤلفه‌ای است که از بدو زایش انسان حضور دارد و ذهن و ابرمن دو جنبه از شخصیت انسان که برخورد با واقعیات و دوم در بردارنده تمام آرمان‌های درونی است.

آثار نمایشگاه در دو بخش "من" که شامل آثار بچه‌ها با محور خودشناسی و " اسطوره " که  در این نمایشگاه  به شخصیت‌ها و قصه‌های اساطیر ایرانی در شاهنامه‌هایی همچون آرش کمانگیر، زال و سیمرغ و هفت‌خوان رستم و ... پرداخته شده است. شکل ارائه آثار نمایشگاه در قالب نقاشی، حجم، داستان‌نویسی و هنرهای اجرایی و موسیقی خواهد بود.

در بخشی از توضیحات نمایشگاه درباره انتخاب قهرمانان شاهنامه آمده است: "شاهنامه از دیرباز موردتوجه مردم ایران بوده است. در دوره صفویه نقالان در قهوه‌خانه‌ها داستان‌های شاهنامه را با پرده‌خوانی شرح می‌دادند و اهداف هرکدام از داستان‌ها بیان ارزش‌های وجودی انسان هست . در داستان هفت‌خان رستم، رستم برای نجات کیکاووس و تشرف به مقام قهرمانی و یا کمال، آزمون هفت‌خان را پشت سر می‌گذارد. داستان ضحاک نشانه آیین‌های متضاد و نادانی در مقابل جوانان پاک و آرش کمانگیر که نماد صلح و دوستی و مهر و عرق به وطن است ..."

همچنین هم‌زمان با گشایش نمایشگاه از کتاب آثار هنرجویان نیز رونمایی خواهد شد. کودکان و نوجوانان با گفتگو درباره خود و خاطره‌هایشان در پی جستجوی من و ابرمن، پژوهش و تحقیقات و فعالیت‌های هنری مختلفی را انجام داده‌اند، چالش‌هایی که در این مسیر برایشان به وجود آمد منجر به خلق داستان زیبای "گلخانه دکتر هانا" و تعداد زیادی آثار شد که بخشی از تصویرسازی‌ها و داستان در کتاب گردآوری شده است.

نازیلا پاکیاری متولد 1350، کارشناس ارشد پژوهش هنر و دارای مدارک بین‌المللی هنر و خلاقیت ویژه کودک و نوجوان از مراکز بین‌المللی رجیو امیلیا در ایتالیا و مونته سوری در هلند است. او از سال 1383 آموزشگاه بهار ایده را تاسیس و مدیریت کرده است.

اسامی هنرمندان این نمایشگاه به شرح زیر است: آترینا احمدی آترینا احمدی- کیان رینه ای- رزا غروی- یحیی قرائی- مهرداد قربانزاده- امیر حسین پیر محمدی- شقایق سعیدی- کیمیا فارغ بال- یوحنا رباطی- آلا نظری- رایا لامعی- دیبا امیر خسروی -  هانا چیت ساز- پارسا خدابنده ای- پالیز رادفر- ملینا روزبهانی- هیرمند محمود پور- مانیاد ذهنی- شایان کبیری- لیانا نام آور- رادین خاکباز- دیانا قربانزاده- سام تفرشی- آوید میرکمالی- امیرسام فرجی- محمد طاها حاجی زاده امینی- رادین عباسی- امیرعلی یارلو- رایموند عباسی- پریماه میرزایی- بهار فهرستی- متین دباغی

نمایشگاه "من و اسطوره" جمعه 24 آبان 98، از ساعت 16 تا 19 در  نگارخانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی (رسول مهر) واقع در تهران، بلوار سعادت آباد(خیابان خوردین) بلوار دریا، خیابان مطهری شمالی، خیابان ارغوان شرقی گشایش می یابد و بازدید روزانه تا 30 آبان از ساعت 10 تا 19 برقرار خواهد بود.