سرویس تجسمی هنرآنلاین: گالری مژده آخرین نمایشگاه سال جاری خود را با عنوان "آخرین اتفاق 97" برگزار کرد. در این نمایشگاه گروهی، جمعی بزرگ و بسیار متنوع از هنرمندان با رویکردها و سلایق هنری مختلف آثارشان را به نمایش گذاشتند. در این نمایشگاه سه روزه آثاری از منوچهر نیازی، کیارش یعقوبی، الهام عظیمی، رضا بیگناه، محسن کرمی، مجید کورنگ بهشتی، احد قدیری، محسن رزاقی، بابک حقی، علیرضا اسماعیلی، امیرحسین دلبری، نادر افشاری، مهدی منصوری، سهیل بهروزی، بابک حقی، مهدیه افشار، ساینا قادری، محمدرضا ماندنی، غزاله صداقت، روزبه غلامی، عطا محمدی، مسعود قرائی، امید شلمانی، امیر علیمی، علیرضا مرزبان، نازلی عباسپور، میلاد کارآموز و… به نمایش درآمد.

مژده طباطبایی مدیر گالری مژده در گفت‌وگو با هنرآنلاین با بیان اینکه بیش از ۴۰ اثر در این نمایشگاه به فروش رفته است گفت: با وجود پایان یافتن تاریخ نمایشگاه، به دلیل استقبال مخاطبان آثار را از روی دیوار بر نداشتیم و آنها می‌توانند پس از تماس گرفتن با گالری و هماهنگی قبلی برای خرید آثار به گالری مراجعه کنند. ما در این نمایشگاه هم از هنرمندان گالری مژده و هم از مجموعه‌داران آثار متنوعی را دریافت کردیم تا همه نوع سلیقه‌ای را تامین کنیم.

طباطبایی درباره آثار به فروش رفته در این مجموعه گفت: آثار بسیار متنوعی در زمینه عکس، نقاشی، حجم، خط و چاپ دستی از هنرمندان صاحب‌نام و هنرمندان جوان را ارائه کردیم. چیدمان آثار به گونه‌ای بود که کار جوان‌ها و اساتید در کنار هم قرار گرفته بود و فرقی میان آنها قائل نشدیم. با توجه به قیمت‌های در نظر گرفته شده برای آثار، ارزان‌ترین اثر به فروش رفته در این نمایشگاه عکس‌هایی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان و گران‌ترین نیز اثری متعلق به استاد محمد احصایی به مبلغ ۴۵ میلیون تومان بود. در این نمایشگاه آثاری از اساتیدی مانند علی گلستانه، منوچهر نیازی، رضا مافی، ناصر اویسی و... در کنار آثار جوان‌ها به فروش رسید و بیشترین تعداد آثار فروخته شده از یک هنرمند، ۴ مجسمه متعلق به امیر حسین دلبری است.

او درباره مخاطبان این نمایشگاه گفت: عده‌ای از خریداران تنها به دنبال آثار اساتید بودند و مستقیماً به آنها مراجعه می‌کردند، اما عده‌ای دیگر آثاری را که مناسب بودجه و سلیقه آنان بود خریداری می‌کردند. به طور کلی در این نمایشگاه مخاطبان عکس بسیار زیاد بودند و بیشتر عکس‌های ارائه شده در این نمایشگاه آثار سیاه و سفید، صحنه‌آرایی شده و عکس تئاتر بودند. با توجه به اینکه بیشتر مخاطبان به دنبال آثاری با قیمت مناسب بودند آثار عکاسی بیش از همه به فروش رفت. قیمت این نوع آثار از ۵۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون تومان بود و گران‌ترین آنها به مجید کورنگ بهشتی تعلق داشت.

طباطبایی درباره نمایشگاه‌های فروش پایان سال گفت: این نمایشگاه‌ها در صورتی موفق است که آثار به نمایش درآمده بتواند همه نوع سلیقه‌ای را تامین کند و قیمت آثار واقعا ارزان باشد. ما تلاش کردیم که حتی آثار اساتید از بازار هنر ارزان‌تر باشند زیرا در این صورت است که خرید بیشتر می‌شود. پایان سال زمان خوبی برای فروش ویژه آثار هنری است زیرا عده زیادی قصد هدیه دادن آثار یا تغییر آثار هنری خانه خود را دارند. در سال‌های اخیر شاهد هستیم که چند گالری اقدام به فروش ویژه آثار هنری می‌کنند و طبعا این موضوع به خریداران کمک می‌کند آثاری با قیمت و کیفیت مناسب خریداری کنند.

او با اشاره به حضور گالری مژده در بخش چارسوی هنر یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: گالری مژده فروش خوبی در این نمایشگاه داشت و ۳۸ اثر را فروختیم. زیرا در آن نمایشگاه نیز قیمت‌های بسیار خوبی را در نظر گرفته بودیم و کارهایی را انتخاب کردیم که متناسب با سلیقه مخاطب باشد.

طباطبایی ادامه داد: نکته مهم در جشنواره فجر این بود که در این نمایشگاه افراد مجموعه‌دار به ندرت حضور پیدا کردند و همه خریداران ما مخاطبان جدیدی بودند که به صورت گذری به نمایشگاه آمدند. قیمت خوب آثار و تنوع کارها باعث شد بتوانیم فروش خوبی داشته باشیم. از سوی دیگر ما هر اثری را که می‌فروختیم از روی دیوار برداشته و کار دیگری را جایگزین آن می‌کردیم، بنابراین دائماً چیدمان غرفه عوض شده و کارهای جدیدی به نمایش درآمد. همین موضوع باعث شد که تعدادی از خریداران چند بار به نمایشگاه بیایند و در چند نوبت از ما خرید کنند. عده‌ای از آنها نیز پس از جشنواره در نمایشگاه آخر گالری مژده حضور پیدا کرده و آثاری را خریداری کردند.

مدیر گالری مژده افزود: آثار به فروش رفته در این نمایشگاه از یک میلیون تا ۶۰ میلیون تومان قیمت داشتند، اما سعی کردیم بیشتر کارهای ارزان را به نمایشگاه ببریم تا مخاطب بیشتری داشته باشد. بیشترین آثار به فروش رفته از یک هنرمند 9 تابلو متعلق به منوچهر نیازی بود و پس از آن ۵ نقاشی از الهام عظیمی، هنرمند جوان گالری مژده قرار داشت.