به گزارش هنرآنلاین، عماد حسینی مدیر بخش سینمای تجسمی یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با اشاره به آنکه در طول برگزاری جشنواره 7 روز نمایش فیلم خواهیم داشت، گفت: طی هفت روز نمایش فیلم، هر روز شاهد نمایش فیلم‌ها در سه سانس خواهیم بود. یک سانس به نمایش فیلم‌های مستند اختصاص یافته که شامل فیلم- پرتره‌هایی از هنرمندان تجسمی است، یک سانس نمایش فیلم داستانی خواهیم داشت و سانس دیگر نیز به برگزاری نشست نقد و بررسی اختصاص دارد.

وی بیان کرد: سه روز نخست برگزاری بخش سینمای تجسمی یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به بحث سینما و نقاشی اختصاص دارد و نشست‌های نقد و بررسی نیز به نقد فیلم‌های خارجی می‌پردازد که اصطلاحا می‌توان آنها را فیلم‌های نقاشانه دانست چرا که نقاشی در شکل‌گیری این فیلم موثر بوده و کارگردان آثار با نگاه به نقاشی، فیلم خود را خلق کرده‌ است.

حسینی درباره آثاری که در 4 روز پایانی بخش سینمای تجسمی به نمایش در می‌آید، بیان کرد: در روزهای پایانی، تمرکز بیشتر روی فیلم‌های مستند ایرانی است و نشست‌هایی با حضور هنرمندانی که فیلم‌ها درباره آنها ساخته شده برگزار می‌شود. البته برخی از این فیلم‌ها درخصوص هنرمندان درگذشته است که نشست‌های تخصصی با حضور دوستان این هنرمندان برجسته برگزار خواهد شد. در عین حال کارگردانان فیلم‌ها نیز در این نشست‌ها حضور خواهند داشت.

مدیر بخش سینمای تجسمی یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر تصریح کرد: از آنجایی که این بخش رقابتی نیست از این رو آثار را با توجه به شناختی که نسبت به حوزه داشتیم، انتخاب کردیم و فیلم‌های شاخص و خوب در این بخش به نمایش در خواهند آمد.

بنابراین گزارش، بخش فیلم یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در خانه هنرمندان برگزار خواهد شد.

‎ ‎یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با دبیری ابراهیم حقیقی از پنجم بهمن تا پانزدهم اسفند ‌برگزار می شود. در این ‌‌جشنواره سید امیر سقراطی دبیری هنری و محسن سلیمانی ‌دبیری ‌اجرایی را ‌عهده دار ‌هستند.‌